Flash Tips: Vezi cele 9 analize și recomandări ale echipei noastre de sâmbătă

0

Echipa noastră v-a pregătit pentru azi 6 analize și recomandări din fotbal, una din rugby și 2 din handbal, care sperăm să contribuie din plin la creșterea profitului deja înregistrat în această lună de articolele Flash Tips.

Monaco vs. Bordeaux, Ligue 1, ora 17:45

E o săptămână importantă pentru Monaco, formație ce are în față două meciuri grele, cu Bordeaux în Ligue 1 și cu Manchester City în Liga Campionilor. Distanța din clasament față de următoarele clasate a rămas de trei puncte, însă trebuie văzut cum monegascii vor gestiona perioada aglomerată. Falcao este incert, acesta lipsind ultimele două partide din cauza unei accidentări.

Bordeaux are o singură înfrângere în 2017 în campionat, un 0-3 cu PSG pe teren propriu, iar datorită acestui fapt, echipa se află în postura de a se lupta pentru calificarea în Europa. Etapa trecută, Bordeaux a remizat 1-1 cu Lyon și a lipsit puțin pentru a se impune. Oaspeții acestui duel au probleme în defensivă, Poundje și Sabaly fiind accidentați.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.70.

Genoa vs. Sampdoria, Serie A, ora 21:45

Două echipe concitadine, care au o rivalitate exacerbată, purtată mult dincolo de limitele terenului de fotbal. Genoa și Sampdoria vor lupta în această seară, de la ora 21.45, în etapa a 28-a a campionatului italian de fotbal, Serie A. Dacă în tur gazdele erau mai bine poziționate, între timp s-a realizat rocada. Genoa este pe locul 15, cu 29 de puncte, în timp ce Doria a urcat pe 10, cu 38 de puncte. Oaspeții nu au pierdut de 6 meciuri, iar acum au un efectiv mai bun și mai în formă. Doar brazilianul Castan este incert, în timp ce Genoa raportează ca accidentați pe Orban, Perin și Veloso, fiind semne de întrebare și cu privire la sănătatea lui Ninkovic.

888SPORT ne oferă coeficientul de 1.97 pentru victoria Sampdoriei în handicap asiatic 0, care poate fi jucată cu grad de încredere 4/10.

Astra vs. CSU Craiova, Liga 1, ora 20.30

Prima etapă a play-off-ului din Liga I pune la dispoziția pariorilor un meci foarte tare, între campioana en-titre, Astra Giurgiu și Universitatea Craiova. Excentricul antrenor al gazdelor, Marius Șumudică, a implementat metode ingenioase, prin care a strâns o suită de 8 victorii consecutive în campionat, la care se adaugă o participare onorabilă în primăvara Europa League.Oltenii însă sunt capabili de meciuri mari, la pachet cu altele mai puțin reușite. Oboseala acumulată de Budescu și compania, unele greșeli pe are le face apărarea condusă de Săpunaru, dar și forma fluctuantă a portarului Silviu Lung junior, sunt tot atâtea argumente împotriva solistului pe Astra.

Mai mult, Craiova este gata să fructifice orice șansă ivită, cu caboverdanul Nuno Rocha în rol de marcator, susținut de Bancu, aflat și el în creștere de formă.

Mizăm 4/10 pe ambele echipe marchează la cota de 1.97 disponibilă în oferta 888Sport.ro

Freiburg vs. Hoffenheim, Bundesliga, ora 16:30

Principalul obiectiv al lui Freiburg a fost îndeplinit: evitarea retrogradării! Nicio echipă care a adunat 33 de puncte după 23 de etape nu a retrogradat la finalul sezonului. Doar că obiectivul lui Freiburg se poate modifica din mers, deoarece locurile de Europa League nu sunt deloc departe, la două lungimi. Victoria din etapa trecută, 2-1 de la Frankfurt, este extrem de importantă în acest sens, mai ales că Freiburg a revenit de la 0-1.

Visul lui Hoffe de a evolua în Liga Campionilor prinde contur. Diferența față de locul cinci s-a mărit la patru puncte după acel 5-2 categoric cu Ingolstadt, dar un succes obținut cu multă sudoare: penultima clasată a condus cu 2-1 după o oră de joc, iar atacanții Szalai și Kramaric au întors soarta meciului.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.60.

Deschide-ți un cont nou de jucător la Betfair prin intermediul acestui link sau la 888sport prin intermediul banner-ului din capul articolului și îți oferim cadou 2 luni de abonament GRATUIT la secțiunea Secret Tips!

Ingolstadt vs. FC Koln, Bundesliga, ora 19:30

Situația lui Ingolstadt s-a complicat după rezultatele din etapa trecută, astfel că victoria cu Koln este singura opțiune. Premize ar fi, dacă ne gândim la parcursul „țapilor” din perioada recentă.

Ingolstadt a avut 2-1 la Hoffenheim, dar a cedat inexplicabil în ultima jumătate de oră. Diferența până la evitarea retrogradării este de cinci puncte, una nu imposibil de remontat, dar foarte complicată. Koln vine după o serie de patru meciuri fără victorie, cu care a rămas la opt puncte de locul patru, ce merge în Liga Campionilor. Defensiva a cedat ușor, o medie de peste două goluri încasate pe meci.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.95.

Malaga vs. Alaves, La Liga, ora 19:30

Pe La Rosaleda, Malaga nu-și mai permite încă un pas greșit, dacă nu vrea să aibă emoții pe final de sezon. Marcelo Romero a fost demis de la cârma echipei, astfel că Michel, fostul antrenor al unor echipe importante precum Sevilla și Marseiile se va afla la debutul pe banca tehnică. Pablo Fornals este suspendat pentru gazde, însă golgheterul Sandro Ramirez ar putea reveni pe teren în formula de start.

Alaves i-a pus piedică Sevilliei în cursa acesteia spre titlu, un 1-1 pe teren propriu într-o partidă disputată la începutul săptămânii. Situația este liniștitoare pentru Deportivo, care nu îi va avea pe Theo Hernandez și Alexis, ambii suspendați. În tur a fost 1-1, un rezultat ce poate fi repetat și sâmbătă.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.95.

Saracens vs. Leicester, Rugby, ora 20.00

Prima semifinală a Cupei Anglo-Galeze la rugby are loc astăzi, cu începere de la ora 20.00, pe gazonul sintetic al somptuoasei echipe din Saracens, care deține, în acest moment, toate trofeele posibile în Anglia, fiind și câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni. Acest meci vine însă într-un moment nepotrivit, deoarece osatura de valoare a gazdelor este plecată la echipa națională a Angliei, pentru meciul cu Scoția din Six Nations. Astfel, gazdele sunt slăbite serios și s-ar putea să nu își poată apăra trofeul deja deținut, al celei mai vechi competiții oficiale britanice.

Cotele au scăzut foarte mult față de punctul inițial de plecare, așa că victoria celor de la Leicester poate fi jucată la o cotă de 2.55, la Unibet, cu grad de încredere 5/10.

CSM Făgăraș vs. Potaissa Turda, Handbal, ora 17:00 

E un meci fără miză pentru gazde și foarte important pentru Turda. Spunem fără miză pentru gazde pentru că acest rezultat nu poate influența situația lor din play-out, indiferent că va fi vorba de victorie sau înfrângere. În schimb, Turda are nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne pe poziția a doua, una care i-ar asigura avantajul terenului propriu atât în sferturile, cât și în semifinalele play-off-ului.

Diferența dintre cele două echipe este clară în favoarea Potaissei. Cele două echipe s-au întâlnit de mai multe ori în partide de verificare și de fiecare dată Turda s-a impus, dar a făcut-o clar și în tur: 29-24 (14-11).

Mizăm 7/10 pe Potaissa Turda -1.5 goluri la pauză, la cotă minimă de 1.75!

RK Krim vs. FC Midtjylland, Handbal, ora 18:00 

Krim mai are doar șanse teoretice la calificare, deoarece are nevoie de o victorie la zece goluri astăzi pentru a se califica. Calcule sunt greu de făcut în acest moment pentru daneze, deoarece indiferent de rezultatul partidei de astăzi (exceptând contextul fantezist în care ar rata calificarea) trebuie să aștepte rezultatele celorlalte partide pentru a-și afla adversarul din sferturi (spre deosebire de CSM București, care mâine își poate alege oponentul din faza eliminatorie, de exemplu). Așadar, ar trebui să vedem o partidă care să se dispute la parametri obișnuiți, în care oaspetele au prima șansă.

Mizăm 5/10 pe victoria lui Midtjylland, la minim 1.70!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.