Biletul Zilei: avem un confidence rate foarte bun pentru varianta de sâmbătă

0

Avem parte de o sâmbătă bogată la nivel de oferta parioristică, iar echipa noastră și-a îndreptat atenția către anumite evenimente cu potențial crescut de a genera profit pentru cititori. Șansele individuale de reușită conform cotelor primite pleacă de la 64,5% în sus.

Sevilla a căzut la 4 puncte în spatele liderului Barcelona după egalul înregistrat etapa trecută la Alaves, dar elevii lui Sampaoli fac un sezon excepțional și dau senzația că pot duce cursa pentru titlu până la final de campionat. Oaspeții de azi sunt Leganes, echipă nou-promovată cu 3 eșecuri consecutive în ultimele deplasări și care a marcat doar 9 goluri în cele 13 etape disputate pe teren străin. Sevilla are 5 victorii în ultimele 6 partide de pe teren propriu, unde nu a mai pierdut din noiembrie 2016.

Bournemouth a pus capăt unui șir de 4 eșecuri consecutive chiar pe Old Trafford în etapa trecută, dar tot rămân fără victorie din 31 decembrie 2016, mai precis de 8 etape. Astăzi vine West Ham pe Vitality Stadium, echipă care a produs 6 meciuri de peste 2,5 goluri în ultimele 7 partide disputate. Luând în calcul și faptul că gazdele au primit minim 2 goluri în ultimele 5 partide disputate pe propriul teren, ne putem aștepta la un spectacol fotbalistic bun cu imprevizibilitate în ceea ce privește câștigătoarea.

Rennes a pus capăt seriei catastrofale de 10 etape fără victorie în Ligue 1 la ultimul meci disputat pe teren propriu împotriva lui Lorient, lucru anticipat și de echipa noastră la momentul respectiv. Dijon, oaspeții de azi, au 5 eșecuri în ultimele 6 etape și au obținut o singură victorie în cele 14 deplasări ale sezonului, situându-se pe primul loc retrogradabil. Dijon a încasat minim 2 goluri în 7 din ultimele 8 deplasări. PSG și Bastia sunt singurele echipe care au plecat triumfătoare de pe Roazhon Park în acest sezon de Ligue 1.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal La Liga Sevilla vs. Leganes 1 1.53 1-1 Nu
 Anglia Fotbal Premier League Bournemouth vs. West Ham ambele înscriu 1.55 2-2 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Rennes vs. Dijon Rennes HA 0 1.30 1-1 void
COTĂ FINALĂ: 3.08MIZĂ (unități): 5/10Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betfair Sportsbook

Deschide-ți un cont nou de jucător la Betfair prin intermediul acestui link și îți oferim cadou 2 luni de abonament GRATUIT la secțiunea Secret Tips!

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.