Flash Tips: Consultă cele mai bune ponturi ale zilei!

0

Echipa noastră a avut un procentaj de 100% al ponturilor pentru ziua de joi și caută să mențină un standard ridicat și vineri. Avem 7 pronosticuri pentru astăzi, două din fotbal, trei din handbal, un volei și un rugby, iar cotele sunt extrem de atractive.

[subtitle] Fotbal [/subtitle]

Bayer Leverkusen vs. Werder Bremen, Bundesliga, ora 21:30

0-2 cu Mainz și 2-6 cu Dortmund fac ca Leverkusen să coboare pe un dezamăgitor loc 10 înaintea unei săptămâni importante: duelul cu Werder de acasă și meciul de la Madrid, cu Atletico, din Liga Campionilor. Iar pentru „aspirine” am putea spune că meciul de astăzi este mai important, având în vedere că lupta pentru un loc de Europa League încă este deschis, în ciuda parcursului slab. Înfrângerea de la Dortmund este însă usturătoare, în condițiile în care Leverkuse nici măcar nu a contat cu adevărat în acel meci foarte mult.

Werder traversează cea mai bună perioadă a sezonului și practic s-a liniștit puțin după cele trei victorii consecutive. Gruparea din Bremen a întâlnit doar formații din a doua parte a clasamentului, însă acest aspect contează mai puțin. În acest moment, Werder a urcat până pe 14, având două puncte peste Hamburg, echipă ce merge la baraj în acest moment și la șapte peste Ingolstadt, trupă ce retrogradează direct.

Recomandăm mize de 6/10 pentru linia de handicap asiatic peste 3 goluri marcate în meci la 1.80 în oferta 888sport.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Juventus vs. AC Milan, Serie A, ora 21:45 

Juventus a mai pus un punct peste Roma după etapa trecută, după ce a remizat la Udine, 1-1, iar a doua clasată a pierdut cu Napoli acasă, 1-2. Așadar, titlul pare deja rezolvat pentru „bătrâna doamnă”, dar meciul de astăzi este unul foarte important pentru fani și va fi tratat cu maximă seriozitate. Massimiliano Allegri are întreg lotul la dispoziție pentru duelul cu Milan, dar rămâne de văzut dacă va folosi cel mai bun „11”, pentru că la jumătatea săptămânii Juve are un alt meci solicitant, cu FC Porto în Liga Campionilor.

„Diavolii” au legat trei victorii consecutive și speră în continuare la o revenire în Europa. Diferența față de Napoli rămâne de șapte puncte, însă o victorie la Torino ar putea să o apropie pe Milan foarte mult de locurile de Europa League. Trebuie însă să ținem cont de un aspect foarte important: Milan nu a câștigat la Torino într-un meci oficial din 2012, din semifinalele Cupei Italiei! E posibil să avem aceeași echipă de start a oaspeților de astăzi ca în duelul cu Chievo, din weekend-ul trecut.

Mizăm 4/10 la cotă 2.00 pe goluri în ambele porți.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

[subtitle] Handbal [/subtitle]

CSU Suceava vs. CSA Steaua, Liga Națională, ora 17:00

Primul meci al etapei cu numărul 22 se anunță extrem de disputat. Pentru ambele echipe este foarte important pentru că formația care va câștiga rămâne în cursa pentru locul 8, dar totodată rezultatul poate conta și în play-out, în condițiile în care cele două vor termina sezonul regulat pe 9 și 10.

Suceava este capabilă de meciuri foarte bune pe teren propriu și au demonstrat-o inclusiv și cu Dinamo, pe care au ținut-o în șah 40 de minute. Moldovenii au un singur succes in 2017, 21-20 la Vaslui, un meci care poate fi asemănător cu cel de astăzi din multe puncte de vedere.

Steaua traversează o perioadă slabă. Bucureștenii au scos un singur punct în patru partide în acest an, iar ca urmare a acestor rezultate au coborât pe locul 9. Aceștia suferă la finalizare, n-au înscris în niciun meci din acest an peste 25 de goluri, în condițiile în care anul trecut a fost formația cu cele mai multe goluri marcate în sezonul regulat. Este meciul care o poate ține pe Steaua în viață în acest an competițional.

Mizăm 4/10 pe sub 50.5 goluri la cote de minim 2.00.

Verifica si Biletul Zilei propus de echipa noastră

HC Odorhei vs. HC Vaslui, Liga Națională, ora 17:30

HC Odorhei nu-și mai permite încă un pas greșit pe teren propriu după remiza cu Dunărea Călărași din urmă cu două săptămâni. Harghitenii au rămas la șase puncte în urma locului secund, dar au un meci mai puțin, astfel că victoria de astăzi este extrem de importantă. Nu va fi însă un meci ușor, deoarece moldovenii au pus probleme sezonul trecut la Odorhei (28-29), iar forma recentă este bună: 24-24 la Constanța și 23-19 cu Călărași, deși la pauză diferența a fost de șapte goluri.

Un lucru este cert însă: de fiecare dată am avut goluri multe între cele două echipe, începând cu sezonul trecut. Sunt două formații ce joacă în viteză și acest lucru ne face să mizăm 5/10 pe over 55.5 goluri la cote minime de 1.85!

AHC Dunărea Călărași vs. Dinamo București, Liga Națională, ora 19:15

Nu doar o dată Dinamo a avut probleme la Călărași, deși a avut cam tot timpul echipa superioară. „Câinii” se descurcă greu la Călărași, unde anul trecut a pierdut în sferturile Cupei României, iar în play-off a câștigat doar după aruncările de la șapte metri.

Dunărea Călărași este o echipă în revenire după ce Adrian Petrea a preluat echipa și pare că este mult mai dispusă la efort decât în mandatul lui Caslav Dincic. Totuși, înfrângerea de la Vaslui poate să fi retezat puțin din aripile călărășenilor, care se luptă pentru locul 8. Dinamo vine după un categoric 34-28 cu Constanța, unde din nou valoarea individuală a jucătorilor și-a spus cuvântul.

Mizăm 5/10 pe over 58.5 goluri la cote minime de 1.85!

[subtitle] Volei [/subtitle]

Dinamo Moscova și Krasnoyarsk, Superliga , ora 18:00

Etapa a 23-a a Superligii masculine de volei din Rusia programează, de la ora 18.00, o partidă între Dinamo Moscova și Krasnoyarsk. Moscoviții, echipă gazdă în această confruntare, sunt pe locul secund, cu 57 de puncte, în timp ce vizitatorii sunt destul de în spate în clasament, pe locul 8, cu 31 de puncte.

Dinamoviștii au nevoie de victorie de 3 puncte (3-0 sau 3-1) pentru a-și consolida poziția care îi duce direct în faza secundă a play-off-ului. Pe de altă parte, echipele siberiene, cum este cea oaspete, au aproape întotdeauna probleme la deplasările în Capitală. În ultimele 5 întâlniri directe, voleibaliștii din Krasnoyarsk au luat un singur set în disputele contra lui Dinamo.

Cota cea mai atractivă ar fi sub 145,5 puncte, ceea ce înseamnă obligatoriu un scor de 3-0 la seturi, iar în fiecare manșă să se înregistreze scorul maxim de 25-23, ceea ce este perfect posibil. Unibet oferă acest pariu la cota de 1.85, iar noi îl credităm cu un grad de încredere de 7/10.

[subtitle] Rugby [/subtitle]

Țara Galilor vs. Irlanda, Six Nations Cup, ora 22:05

Etapa a patra a puternicei competiții rugbystice Six Nations programează, ca uvertură, astă-seară de la ora 22.05, o dispută extrem de tare, între Țara galilor și Irlanda.Cele două mari forțe sunt în momente de formă sportivă diferită. Galezii au avantajul terenului propriu, la Cardiff aportul tribunei fiind important. Ei au nevoie de succes, după două înfrângeri consecutive. Irlandezii au o echipă excelentă și se află pe locul secund, în spatele Angliei.

Credem că va fi un joc tacticizat, cu sub 41,5 puncte marcate. Cota oferită de Unibet, în acest sens, este 1.87, cu grad de încredere 7/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.