Biletul Zilei: mizăm pe cota 2.62 vineri și avem speranțe bune de câștig

0

Săptămână profitabilă pentru amatorii secțiunii Biletul Zilei, câștigul de ieri ducând la 75% strike rate-ul actual cu 3-4 câștigătoare. Pentru astăzi am pregătit o variantă formată din două evenimente, iar șansele individuale de câștig pleacă de la 60% în sus.

Nice se încăpățânează să țină pasul cu PSG și Monaco în lupta pentru titlu, iar seria lor de invincibilitate s-a extins la 5 meciuri cu un singur egal în acest traseu. Pe propriul teren au 5 victorii din ultimele 6 partide disputate în Ligue 1 și sunt mari șanse ca lucrurile să nu se schimbe după meciul din  această seară. Caen a reușit să lege două victorii consecutive care i-au ridicat din subsol, dar au revenit la obiceiuri pierzătoare etapa trecută și sunt la doar 4 puncte deasupra liniei în momentul de față.

Stuttgart domină Bundesliga secundă, iar deplasarea de etapa trecută la Braunschweig le-a pus capăt seriei de 5 victorii consecutive deoarece s-a terminat la egalitate, 1-1. Să ținem cont totuși că șvabii au evoluat cu un om în minus mai bine de o repriză întreagă. Bochum are evoluții oscilante, alternând evoluțiile oscilante cu victorii surprinzătoare. Totuși. în deplasare au doar două victorii din 12 meciuri, cu 21 de goluri încasate.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 1 Nice vs. Caen 1 1.67 2-2 Nu
 Germania Fotbal Bundesliga 2 Stuttgart vs. Bochum 1 1.57 1-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.62MIZĂ (unități): 6/10Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betfair Sportsbook

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.