Biletul Zilei: mizăm medium-low stakes pe cota 2.75 pentru astăzi

0

Biletul Zilei nu poate lipsi dintr-o zi în care avem 8 meciuri din Europa League, însă mizele recomandate în această competiție sunt limitate, deoarece nu reprezintă o prioritate pentru toate formațiile implicate. Șansele de reușită individuale pentru selecțiie combinate azi pleacă de la 59% în sus.

Duelul dintre Olympique Lyon și AS Roma pare să fie unul dintre cele mai promițătoare meciuri ale serii în materie de potențal de goluri. Eliminată din ambele cupe ale Franței și la mare distanță de trioul fruntaș din Ligue 1, Lyon poate seta Europa League ca și obiectiv prioritar. În turul trecut a eliminat Alkmaar cu scorul general de 11-2, iar în ultimele 7 partide disputate s-au marcat 26 de goluri, majoritatea de către Lacazette & co. Și Roma poate face un obiectiv prioritar din Europa League, distanța față de Juve fiind aproape imposibil de recuperat. În ultimele 7 deplasări capitolinii au înscris de 13 ori și au primit 6 goluri, câștigând 5 dintre acestea.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

FC Copenhaga domină competiția pe plan intern, iar pe propriul teren nu a suferit nicio înfrângere într-un meci oficial în acest sezon, 14 victorii și 5 egaluri, iar aici includem și meciurile de Champions League, evident. Ajax nu este un adversar comod, „lăncierii” fiind neînvinși de 10 meciuri, dar au ratat o șansă bună de a reduce din handicapul pe care îl au față de liderul Feyenoord remizând 1-1 în weekend la Groningen. Este foarte posibil ca ambele echipe să practice un joc de tatonare în această primă manșă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Lyon vs. Roma ambele înscriu și peste 2,5 1.70 4-2 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Copenhaga vs. Ajax Pauză sau Final X 1.62 2-1 (1-1) Da
COTĂ FINALĂ: 2.75MIZĂ (unități): 3/10Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.