Bankroll Booster: vezi din ce am format cota 3.34 pentru azi

0

Ultimele 2 variante propuse la Bankroll Booster au fost un real succes la cote de 4.53 și 6.03, iar după 3 zile de pauză revenim cu o variantă interesantă pentru amatorii de cote mai măricele. Propunerea vine din partea lui Doru Rapan, colaboratorul nostru și moderatorul paginii Pariază Responsabil.

După ce Apoel Nicosia a trecut de Bilbao , o întâlnește pe Anderlect. Gazdele au terminat pe prima poziție având un avans de patru puncte în campionatul intern față de Larnaca și sunt neînvinse pe teren propiu din 10.08.2016, reușind de fiecare dată să marcheze cel puțin un gol. Anderlect se află la egalitate de puncte în campionat cu marea rivală Club Brugge. Oaspeții au o medie de 1.8 goluri marcate pe meci, iar Teodorczyk are 19 goluri marcate în campionat. Ambele echipe practică un joc deschis .

Duel german între Schalke și Monchengladbach. S-au întâlnit în ultima partidă de campionat ,unde Monchengladbach s-a impus cu 4-2 pe teren propiu. Oaspeții au marcat 14 goluri în 6 meciuri în ultimile deplasări. Schalke suferă în apărare unde Naldo este accidentat și cu șanse mici de a juca astăzi , dar și pe faza ofensivă au probleme,deoarece Embolo este accidentat.

Recomandăm miză 3/10 pe acest bilet la Betfair, unde primești bonus 450 de Ron dacă îți deschizi un cont nou de jucător și 60 de zile de abonament Secret Tips GRATUIT din partea noastră. Click pe imaginea biletului pentru înregistrare!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.