Flash Tips: vezi analizele și recomandările din Europa League

0

Dacă e joi e Europa League, iar dacă e Europa League sunt și analize și recomandări de pariere din partea echipei noastre pentru cititori. Avem parte de un război în toată regula în Pireu unde se deplasează Besiktas, iar tot cu o atmosferă incendiară se vor confrunta și românii Stanciu și Chipciu care joacă în Cipru.

FK Rostov vs. Manchester United, Europa League, ora 20:00

De la ora 20.00, echipa rusă FK Rostov va întâlni în optimile de finală ale Europa League la fotbal, manșa tur, puternica echipă engleză Manchester United, pe teren propriu. Rușii sunt foarte puternici în fața fanaticilor suporteri din vestul Rusiei, așa că britanicii, foarte probabil, vor avea mari probleme în această deplasare. Rostov este o echipă bine armonizată, iar în linia de mijloc titular incontestabil este internaționalul moldovean Alexandru Gațcan. Oaspeții au anunțat câțiva accidentați, cum ar fi Bailly, Pereirra sau Mchtaryan. La ruși nu sunt indisponibilități, ba dimpotrivă, entuziasmul este maximal.

Sugestia noastră ar fi un meci fără prea multe goluri, un șah etern al rușilor care poate duce spre un SUB 2,5. Recomandăm această selecție care se poate juca la 888sport, la o cotă de 1.64, cu grad de încredere 5/10.

APOEL vs. Anderlecht, Europa League, ora 20:00

APOEL traversează o perioadă excelentă – a terminat sezonul regulat din Cipru pe primul loc, la 4 puncte de următoarea clasată. În grupe, ciprioții au câștigat 4 din cele 6 întâlniri și s-au calificat mai departe la pas. Ei s-au impus în toate partidele de pe teren propriu, așa că pot avea o șansă bună și în fața echipei lui Stanciu și Chipciu. Mai departe, au reușit în șaisprezecimi să o elimine pe Athletic Bilbao, după 5-2 la general și, din nou, au câștigat acasă. Belgienii au avut și ei rezultate excelente în faza grupelor, când au pierdut o singură dată. În șaisprezecimi au reușit s-o elimine pe Zenit, cu 4-3 la general, cu un gol decisiv în retur, marcat în ultimul minut de joc. Jucătorii din Bruxelles au înscris cel puțin o dată în ultimele 6 meciuri oficiale. Au de partea lor o echipă ofensivă și pe golgheterul în campionat și în Europa, Teodorczyk, susținut de Chipciu, Stanciu, Tielemans și Hanni.

Cu golgheterul echipei suspendat, APOEL poate avea probleme la finalizare. Recomandăm sub 2,5 goluri la cote de 1.67 cu 5/10.

Schalke vs. Borussia Monchengladbach, Europa League, ora 22:05

”Minerii” nu impresionează deloc în campionatul intern, acolo unde ocupă doar locul al 13-lea în clasament, fiind mai aproape de zona retrogradării decât de locurile europene. Schalke a trecut totuși lejer de o grupă în UEL cu Nice, Red Bull Salzburg și FC Krasnodar, iar în 16-îmi a învins pe PAOK Salonic. Trebuie spus că gazdele se află într-o formă slabă, venind după cinci meciuri conecutive fără succes, ultimele două fiind înfrângeri, în acestea încasând șapte goluri, patru dintre ele chiar de la adversara din această înfruntare. Trupa lui Dieter Hecking se descurcă mai bine în campionatul intern, în acest moment ocupând locul al nouălea în clasament, fiind la doar trei puncte de zona locurilor europene. Gladbach s-a calificat incredibil în optimi, după ce a pierdut acasă în turul 16-imilor, 0-1 cu Fiorentina, fiind condusă apoi cu 2-0 și în retur, dar marcând 4 goluri consecutive. Oaspeții au o formă foarte bună, venind după patru victorii consecutive, în acestea marcând nu mai puțin de 12 goluri. Ultima întâlnire directă a fost chiar pe 4 martie, un 4-2 clar pentru cei de la Borussia.

Mizăm 6/10 pe goluri în ambele porți la 1.75.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Olympiakos vs. Besiktas, Europa League, ora 22:05

Grecii și turcii dau un nou război în cupele europene, după cel din care Oly a trecut în șaisprezecimi, cu Osmanli. Dincolo, Besiktas câștigă pe linie în ultima perioadă, lucru resimțit și de Ovidiu Hoban, care a pierdut în 16-îmi în fața turcilor, împreună cu echipa sa Hapoel Beer Sheva. Olympiakos a trecut în șaisprezecimi de alți turci – fosta adversară a Stelei, Osmanlispor, scor general 3-0. Ultimele cinci partide ale grecilor, cu trei eșecuri (inclusiv în weekend, 0-2 la PAOK) și două victorii, nu arată o formă de invidiat. Din cinci partide jucate acasă în Europa League sezonul acesta, Olympiakos a câștigat doar două. Besiktas este liderul din Turcia și merge mult mai bine – cinci victorii în ultimele cinci partide, în toate competițiile. În turul precedent, BJK a trecut cu 5-2 la general (victorie tur-retur) de israelienii lui Hoban, Hapoel Beer Sheva. Vulturii vin acum după două succese identice, 1-0, în Superliga turcească – cel mai important, unul din ele în marele derby cu Galata, în deplasare. Va fi un duel fabulos între cele două galerii, extrem de fierbinți, după cum deja se știe.

Mizăm 6/10 pe victoria lui Besiktas în handicap asiatic 0 la cota 2.07 oferita de 888sport.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.