Flash Tips: Ponturile zilei din fotbal și hochei pe gheață!

0

Pentru ziua de marți am pregătit analize și pronosticuri pentru patru partide. Evident, nu puteam trece cu vederea meciurile din optimile Ligii Campionilor, dintre Barcelona și PSG, respectiv Dortmund și Benfica. Avem însă și două surprize, un meci din Cupa Slovaciei și un meci din campionatul Rusiei de hochei pe gheață.

[subtitle] Fotbal [/subtitle]

FC Barcelona vs. PSG, Liga Campionilor, ora 21:45

Este imposibil pentru Barcelona să remonteze acel 0-4 de pe Parc des Princes? Deznodământul îl vom afla astăzi, de la 21:45, pe Camp Nou.

Cert este că înfrângerea de la Paris nu a picat deloc bine catalanilor. Este cea mai severă înfrângere din ultimii ani, iar șansele la calificarea în sferturi sunt infime. Repetițiile dinaintea acestui meci au fost însă utile, 2-1 la Madrid cu Atletico, 6-1 cu Gijon și 5-0 cu Celta, toate în La Liga. „Tripleta” din ofensivă, formată de Messi, Neymar și Suarez, a marcat împreună opt goluri și toate speranțele fanilor stau în aceștia.

Pentru PSG este probabil ca Angel Di Maria, marcator al unei „duble” în tur să rateze acest meci. În schimb, Unay Emery s-ar putea baza din nou pe Thiago Silva, absent în tur din cauza unei accidentări. În urmă cu patru zile însă PSG s-a chinuit destul de mult să găsească drumul către gol cu Nancy, pe care a învins-o la limită printr-un penalty transformat de Cavani.

Mizăm pe victoria gazdelor și minim 3 goluri înscrise în meci la 1.85 cu 5/10.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Borussia Dortmund vs. Benfica, Liga Campionilor, ora 21:45

Chiar dacă a dominat duelul de pe Estádio da Luz, BVB pleacă înaintea meciului retur cu un handicap de un gol. În urmă cu trei săptămâni, lusitanii au învins cu 1-0, putem spune și cu șansă, dacă ținem cont de cifrele partidei și de penalty-ul ratat de Aubameyang.

De la acel meci Dortmund merge însă din ce în ce mai bine: 3-0 cu Wolfsburg și Freiburg și 6-2 cu Leverkusen, iar în cazul în care vor repeta prestațiile, foarte probabil nu va avea emoții în a merge mai departe. Benfica domină întrecerea internă, dar de cele mai multe ori se impune la limită și destul de chinuit. Nu sunt noutăți în loturile celor două echipe, deci cel mai probabil vom vedea formații de start asemănătoare cu cele din tur.

Mizăm 4/10 pe ambele marchează și peste 2,5 goluri marcate în meci la cote de 2.10.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

 

Semifinalele Cupei Slovaciei la fotbal propun, de la ora 19.00, o dispută foarte interesantă, între a doua clasată, Slovan Bratislava, și Trencin, formație care ocupă, momentan, locul 6 în campionatul intern.

Slovan, o echipă cu o bogată tradiție în țara vecină, are avantajul terenului propriu în această dispută. În plus, are în garnitură și doi dintre golgeterii la zi ai campionatului, pe Soumah și pe Priskin. Recent, chiar pe 25 februarie, cele două s-au văzut și în campionat, într-un meci spectaculos, în care Trencin a avut forța să egaleze de 3 ori. Totuși, Slovan s-a impus atunci cu 4-3.

Opinia noastră este că se va repeta o dispută cu multă ofensivă, așa că vă propunem linia de peste 2,5 goluri, oferită de 888sport.ro la cota de 1,80, cu grad de încredere 6/10.

[subtitle] Hochei pe gheață [/subtitle]

CSKA Moscova vs. Lokomotiv Yaroslavl, KHL, ora 16:00

Al doilea tur de play-off al puternicei competiții de hochei pe gheață, KHL, programează, cu începere de la ora 16.00, o adevărată încleștare, între două forțe deosebite ale sportului cu crose și puc. CSKA Moscova, care a terminat sezonul regulat pe prima poziție, luptă împotriva incomodei Lokomotiv Yaroslavl, cea care și-a terminat conferința pe locul al patrulea

În turul anterior, moscoviții au eliminat fără a pierde vreun meci pe puternica Jokerit, din Finlanda. Lokomotiv a avut o serie mai lungă, cu Dinamo Minsk, pe care a eliminat-o cu scorul general de 4-1.

În cele patru meciuri directe dintre cele două formații, în sezon, niciodată nu s-au marcat mai mult de 4 goluri. Primul meci al seriei are o importanță covârșitoare, așa că ne așteptăm la un șah pe gheață.

Mizăm pe linia de sub 3,5 goluri, cotată de 888sport la valoarea de 2,30, cu grad de încredere 4/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.