Biletul Zilei: avem două zile câștigătoare consecutiv. Pe ce mizăm azi?

0

Am câștigat și ieri fără emoții varianta propusă la Biletul Zilei, cotată la fix 2.50 și căutăm să menținem seria câștigătoare pe tot parcursul săptămânii. Deși avem o seară cu meciuri din Champions League din nou, atenția noastră se îndreaptă în altă parte.

Manchester City va disputa cu începere de la ora 22.00 un meci din cadrul etapei a 27-a a Premier League împotriva lui Stoke City, echipă împotriva căreia a câștigat 3 din ultimele 4 partide înscriind fix 4 goluri în fiecare dintre ele. Stoke a marcat un singur gol în cele 8 vizite de pe Etihad de până acum, în August 2014 când au înregistrat și singura victorie. În cazul în care câștigă azi, Manchester City va bifa victoria cu numărul 200 de pe propriul teren din istoria Premier League. Gundogan și Gabriel Jesus lipsesc din trupa lui Guardiola, în timp ce Mark Hughes nu se va putea baza pe Shaquiri, Butland și Ireland. De Bruyne și Otamendi au fost menajați în victoria din weekend de la Sunderland, este foarte posibil ca ei să revină și să îi vedem pe Yaya Toure și David Silva pe bancă.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

În 12 din ultimele 13 meciuri disputate pe Etihad, în toate competițiile, au înscris ambele echipe, în timp ce în 6 din ultimele 7 s-au marcat minim 3 goluri, la fel ca în 5 din ultimele 6 deplasări ale lui Stoke. Crouch și compania au marcat în 4 din cele 5 deplasări la echipele de TOP 6 în acest sezon, mai exact la Manchester United, Liverpool, Arsenal și Chelsea. Tottenham a fost singura echipă de top care i-a învins la 0.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Man. City vs. Stoke ambele înscriu și peste 2,5 2.40
COTĂ FINALĂ: 2.40MIZĂ (unități): 4/10

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta ACESTEI CASE DE PARIURI.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.