Flash Tips: 3 analize și recomandări de pariere foarte interesante pentru marți

0

Zi cu ofertă destul de limitată din punct de vedere parioristic, dar capul de afiș va fi ținut de primele partide retur ale optimilor Champions League. Echipa noastră v-a pregătit 3 analize și recomandări de pariere extrem de interesante, pentru un meci de baschet și două din fotbal.

BC Timișoara vs. CSU Oradea, Liga Națională de Baschet Masculin, ora 19.00

În faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin, de la ora 19.00, la Timișoara, în Sala ”Constantin Jude”, se întâlnesc, în a doua fază a competiției, două formații rivale, BC Timișoara și CSM Oradea. În afara ambițiilor locale, cele două făcând parte din același areal geografic, Timișoara și Oradea sunt vecine de clasament, pe locurile 5, respectiv 6, despărțite de un singur punct. De aceea, bihorenii vor da totul să câștige în fieff-ul bănățean, pentru a face rocada în ierarhie.Ambele echipe sunt calificate în play-off, însă este important și de pe ce loc intri pe tabloul eliminatoriu, așa că jocul se anunță foarte tare.

Timișoara vine după două înfrângeri consecutive și, cu ajutorul publicului, speră să învingă în această dispută. Cea mai recentă dispută dintre cele două s-a consemnat tot în aceeași sală, pe 1 februarie, meciul fiind câștigat dramatic, în prelungiri, de timișoreni, cu 85-84.

Mizăm pe Over 149.5 puncte înscrise în meci la cote de minim 1.75 cu 5/10.

 

Arsenal vs. Bayern Munchen, Champions League, ora 21.45

Emirates Stadium din Londra găzduiește a doua manșă a dublei confruntări din Liga Campionilor, dintre Arsenal Londra și Bayern Munchen. Scorul, în primul meci, a fost categoric favorabil echipei bavareze, care s-a impus cu 5-1 și, astfel, are prima șansă detașată la calificarea în faza următoare a competiției. Arsenal dorește să spele rușinea din meciul tur, chiar dacă echipa britanică este conștientă că doar o minune o poate califica mai departe.

Cazorla, Elneny și Ozil vor lipsi de la echipa gazdă, în timp ce Bayern nu i-a convocat, pentru această deplasare, pe Boateng și Sanches, care sunt accidentați. Este posibil ca și alți jucători să fie protejați, din lotul bavarez, pentru ca ei să fie odihniți în perspectiva unor dispute mai importante. Să fim realiști. Un scenariu în care Arsenal să câștige cu 4-0 este utopic, chiar și în cazul unei garnituri de rezerve aliniată de Bayern Munchen, la acest meci.

O selecție foarte interesantă pentru această partidă am descoperit DOAR în oferta Betfair Sportsbook, unde este oferită cota 2.75 pentru minim 4 aruncări de la margine în primele 5 minute ale meciului. Noi vom miza 4/10, din moment ce șansele pot fi foarte bune ca mingea să părăsească terenul în aut cu o frecvență de minim odată pe minut.

Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link și noi te vom recompensa cu 60 de zile de abonament GRATUIT  Secret Tips.

Reading vs. Newcastle, Championship, ora 22.00

Meci interesant în această seară pe Madejski Stadium unde Newcastle se poate apropia și mai mult de atmosfera de Premier League dacă reușește să se impună. Echipa la care a fost transferat și românul Adi Popa a avut evoluții oscilante în ultima vreme, dar rămâne pe poziția a 5-a, loc de play-off. Newcastle a luat 5 puncte avans față de ocupanta locului secund și este neînvinsă de 10 etape, înscriind minim 2 goluri în fiecare din ultimele 5. Adi Popa a fost titular în victoria de etapa trecută și această situație s-ar putea repeta la acest meci. 5 accidentați au gazdele pentru această partidă, în vreme ce la Newcastle lipsește o piesă destul de grea, Isaac Hayden.

Reading a câștigat 9 din ultimele 11 meciuri disputate pe propriul teren, iar ultimele 7 partide directe s-au marcat minim 3 goluri, iar în 6 din ultimele 5 Newcastle a marcat minim 2 goluri.

Mizăm 6/10 pe goluri înscrise de ambele echipe la cote de 1.80.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.