Biletul Zilei: am început săptămâna cu bine, vezi ce mizăm marți

0

Varianta propusă ieri de echipa noastră a fost câștigătoare, semn că seria ghinioanelor peste care am dat sâmbătă și duminică a luat sfârșit. Șansele individuale de reușită ale selecțiilor de astăzi pleacă de la 60% în sus, iar staking level-ul rămâne la nivel mediu.

Napoli și Real Madrid sunt două echipe care produc meciuri spectaculoase, iar punctele forte sunt fără îndoială compartimentele ofensive. Din punct de vedere defensiv, lucurile nu stau chiar roz pentru niciuna din formații. Real Madrid are o serie de 11 meciuri fără înfrângere în Champions League, iar în ultimele 7 meciuri galacticii au înscris minim 2 goluri, în fiecare meci existând minim 3 reușite. Bale este refăcut complet, iar Ronaldo a fost menajat în weekend. Maurizio Sarri nu are probleme de efectiv.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Deplasarea la Rotherham pică perfect pentru Brighton și este o oportunitate excelentă să iasă din perioada proastă pricinuită de 2 înfrângeri consecutive ce îi pun în pericol poziția secundă. Gazdele sunt cu un picior în League One după 8 înfrângeri în ultimele 9 meciuri, iar lista lungă de indisponibili este un aspect în plus care îi îngreunează situația la acest meci. Murray și Baldock, atacanții oaspeților, abia așteaptă să răzbune seceta din weekend când echipa nu a marcat pentru prima dată după 10 meciuri consecutive cu minim 1 gol înscris.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Ch. League Napoli vs. Real Madrid GG3+ 1.66 1-3 Da
 Anglia FotbalChampionship Rotherham vs. Brighton 2 1.5 0-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.50MIZĂ (unități): 6/10 Da

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta ACESTEI CASE DE PARIURI.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.