Flash Tips: Începem săptămâna cu trei pronosticuri din fotbal!

0


Căutăm să începem săptămâna așa cum am terminat-o pe cea recent încheiat: cu un profit considerabil, ca urmare a cele 15 pronosticuri oferite corect din totalul de 20. Am pregătit trei pronosticuri pentru astăzi, toate din fotbal, la cote foarte atractive.

Academia vs. Dinamo-Auto, Moldova, Divizia Națională, ora 14:00

Etapa a XX-a a Diviziei Naționale de fotbal a Moldovei se închide astăzi, de la ora 14.00, cu un meci interesant, desfășurat la Chișinău, pe teren sintetic, între Academia și Dinamo-Auto.

Gazdele se află la mijlocul clasamentului, pe locul 6, cu 21 de puncte. Interesant este că academicienii nu au nici un meci egal până acum în competiție, ei, în general, executând echipele din zona inferioară a clasamentului, pe teren propriu. Dinamo-Auto, după ce relația de parteneriat cu vicecampioana Dacia a început să nu mai funcționeze la fel de bine, a intrat în colaps sportiv, fiind pe locul 9, antepenultimul, cu numai 12 puncte acumulate. Dinamo-Auto nu este avantajată nici geografic, deoarece aria de selecție este sufocată de prezența la numai 5 kilometri distanță de un colos, raportat la Moldova, precum Sheriff Tiraspol.

Tendințele ultimelor runde sunt clare. Academia a pierdut în deplasări la fruntașe (Zaria Bălți, Milsami Orhei sau Sheriff Tiraspol), însă a fost de neînvins acasă. Dinamo-Auto a încasat 8 goluri în ultimele două partide, singurele de altfel desfășurate pe teren propriu. Academia reprezintă o echipă formată din jucători tineri și dornici de afirmare.

Mizăm 4/10 pe 1X la cote minime de 1.90!

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Deportivo Alaves vs. FC Sevilla, La Liga, ora 21:45

Sevilla nu se află doar într-o poziție bună pentru un loc de Liga Campionilor, ci se implică serios și în lupta pentru titlu în La Liga. Băieții lui Jorge Sampaoli au legat o serie de cinci victorii consecutive, patru în campionat plus cea din optimile Ligii Campionilor, și sunt într-o formă fantastică. Defensiva este punctul forte (36% din meciuri s-au încheiat fără gol primit pentru Sevilla), astfel că putem înțelege de ce se află în această postură.

Alaves arbitrează lupta la vârf, dar și pe cea de la coada clasamentului. Calificată în finala Cupei, Alaves și-a depășit condiția în acest sezon, însă este o trupă ce poate încurca socoteli într-o zi bună. Exceptând-o pe Barcelona, care s-a impus de curând cu 6-0, pe Estadio de Mendizorroza nu a câștigat decât Espanyol, 1-0.

Mizăm pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.85 și miză 4/10.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

FC Voluntari vs. CSMS Iași, Liga 1, ora 18:00 

Într-un meci ce va avea loc pe stadionul „Dinamo”, FC Voluntari și CSMS Iași caută puncte în perspectiva play-out-ului. În acest moment, diferența față de locul de baraj ar fi de cinci, respectiv trei puncte într-un clasament al play-out-ului, însă trebuie să admitem că Pandurii nu pare a avea forța de a depăși pe Voluntari sau pe Iași.

Ilfovenii au scos cinci puncte din ultimele trei meciuri, iar astăzi sunt cotați favoriți la casele de pariuri. Este, totuși, un meci cu miză și nu ne așteptăm la o misiune prea ușoară pentru gazde, deși au în față o formație ce a scos un singur punct din ultimele patru meciuri. Ieșenii au marcat însă de fiecare dată, câte un gol cu Pandurii, Timișoara și CFR Cluj și două cu Astra.

Mizăm 5/10 pe PSF X la minim 1.60.

Crează-ți un cont nou la Betfair folosind acest link și te vom răsplăti cu 60 de zile de abonament GRATUIT la ponturile din secțiunea Secret Tips!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.