Biletul Zilei: mizăm pe o cotă finală 2.41 la început de săptămână

0

Nu am reușit să profităm de pe urma weekend-ului cum ne-am planificat la Biletul Zilei, sâmbătă singurul meci pierzător fiind egalul dintre FCSB și ASA când Alibec a ratat penalty și a avut și două bare, iar duminică singurul meci pierzător fiind înfrângerea lui Feyenoord la capătul unui meci în care a avut 23 de ocazii de gol și nu a reușit să marcheze. Ne asumăm aceste ghinioane și mergem ami departe!

UTA Bătrâna Doamnă primește pe propriul teren vizita celor de la Metalul Reșița, echipă ce evoluează la Snagov. Arădenii au călcat strâmb etapa trecută când au pierdut la Brăila și au căzut acum pe 4 după ce Satu Mare și Sepsi au câștigat în această etapă. Reșița a adus în iarnă mai mulți jucători de la răposatele Râmnicu Vâlcea, Târlungeni sau Berceni, cu care vrea să se lupte pentru salvarea de la retrogradare.

Meci între două formații de top în Bundesliga secundă, Liderul Stuttgart deplasându-se la ocupanta locului 4, Braunschweig, echipă care cedează greu pe propriul teren, fiind neînvinsă în 91% din partidele disputate aici în actualul sezon. De această dată e greu de anticipat un eventual rezultat final, Stuttgart fiind în formă foarte bună, cu 5 victorii din 5 partide disputate în acest an. S-au marcat cel puțin 2 goluri în 4 din cele partide disputate în 2017 în cazul ambelor echipe, la fel ca în ultimele 4 confruntări directe.

Favorita la titlu în Premier League, Chelsea, merge pe London Stadium, acolo unde West Ham-ul lui Slaven Bilic se chinuie în acest an pentru rezultate pozitive, iar astăzi în particular va avea o misiune și mai dificilă din cauza problemelor de efectiv: Michail Antonio este suspendat, Sakho, Tore și Ogbonna sunt accidentați, iar Andy Caroll, principalul om de gol, este incert. Chelsea a câștigat 17 din ultimele 20 de partide în Premier League și nu are probleme de efectiv pentru această întâlnire.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 2 UTA vs. Reșița UTA deschide scorul în prima repriză 1.50 4-0 Da
 Germania Fotbal Bundesliga 2 Braunschweig vs. Stuttgart peste 1,5 goluri 1.28 1-1 Da
 Anglia Fotbal Premier League West Ham vs. Chelsea Chelsea HA 0 1.25 1-2 Da
COTĂ FINALĂ:2.41MIZĂ (unități): 5/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta ACESTEI CASE DE PARIURI.

Crează-ți un cont nou de jucător folosind acest link și te vom răsplăti cu 60 de zile de abonament gratuit la ponturile din secțiunea Secret Tips!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.