Bankroll Booster: targetăm un câștig de cota 6 pentru duminică

0

După câștigul de ieri, astăzi v-am pregătit un nou bilet cu cotă mare propus de colaboratorul nostru, Doru Rapan, moderator al paginii Pariază Responsabil. Mult succes amatorilor de bilete cu cote mari!

O partidă interesantă în are Polonia, unde Lech Poznan primește vizita celor de la Lechia. Gazdele vin după 5 victorii consecutive în care au marcat 3 goluri în fiecare meci și au primit doar unul , oaspeții ocupă primul loc și se află într-o formă bună , dar au mici probleme în defensivă care s-au văzut și la meciul cu Cracovia. Lechia nu a reușit niciodată să se impună pe terenul celor de la Lech. Gazdele ocupă primul loc din punct de vedere al meciurilor disputate pe teren propiu , înregistrând 10 victorii .

Rămânem tot în Polonia. Jagiellonia joacă pe teren propiu cu Slask . Un duel în care gazdele sunt motivate să aducă puncte pentru baraj și cu intenții să recâștige stima suporterilor un pic frustrați că din campioana momentului, au ajuns pe locul 3. Cernych și Vassiljev au marcat împreună 22 goluri, iar astăzi promit să marcheze din nou. Slask are 3 înfrângeri în ultimile 4 partide în deplasare, iar lucrurile merg rău pentru oaspeți.

În meciul din această seară de la Monaco, gazdele au nevoie de victorie, deoarece PSG și Nice au câștigat ieri partidele, iar acum toate 3 au câte 62 de puncte. Monaco este o forță pe teren propiu cu 46 de goluri marcate și doar 10 primite. Din cele 27 de partide disputate până acum , 14 au fost victorii  și la pauză și la final. Pentru realizarea obiectivului , gazdele nu au voie să mai facă pași greșiți ,mai ales pe teren propiu.

Recomandăm mize de 2/10 pe cota finală 6.03 obținută pe bilet la 888.sport.

Deschide-ți un cont nou de jucător prin click pe banner-ul de la începutul articolului și îți vom acorda un premiu constând în 2 luni de abonament Secret Tips!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.