Flash Tips: 6 analize și recomandări din fotbal pentru duminică

0

Duminică sunt programate partide interesante, iar echipa noastră a pregătit unele analize și recomandări de pariere de pe urma cărora se poate realiza profit, cu specificația de a ține cont și de staking planul recomandat.

Tottenham vs. Everton, ora 15.30, Premier League

Mauricio Pochettino stă cu inima în dinți și așteaptă verdictul medicilor până în ultimele clipe ale începerii partidei referitor la posibilitate introducerii în teren a cuplului de fundași centrali Toby Alderweireld-Jan Vertonghen, ambii fiind incerți. Danny Rose și Erik Lamela sunt indisponibili cu siguranță pentru această partidă. Bolasie și Muhamed Besic sunt absenții lui Koeman în deplasarea de pe White Hart Lane, unde Tottenham a câștigat ultimele 8 partide consecutive, iar în 6 din ultimele 7 fără să primească gol. Nici Everton nu a primit gol în 5 din ultimele 7 partide și nu a cunoscut înfrângerea în ultimele 9 etape. Atacanții centrali ai ambelor formații, Harry Kane și Romelo Lukaku, sunt în formă foarte bună, fiind prezențe constante pe listele marcatorilor din ultimele etape.

Mizăm 6/10 pe minim 1.75 pentru goluri în ambele porți în această întâlnire

Nu uita să verifici Biletul Zilei pregătit de echipa noastră.

Atletico Madrid vs. Valencia, La Liga, ora 17.15

Astăzi, cu începere de la ora 17.15, etapa din La Liga propune un meci foarte interesant, între Atletico Madrid și Valencia. Spaniolii, în general, joacă un fotbal de bună calitate, investițiile financiare majore din ultimul timp au făcut ca nota spectaculară să crească și publicul să fie foarte atras de ceea ce se întâmplă.Atletico Madrid are un atac productiv și o apărare solidă, stilul de joc al lui Simeone fiind unul foarte eficient. Totuși, madrilenii sunt oscilanți, iar echipe de categoria celor de la Valencia sunt dificil de depășit de către ei. Barragan, Fernandez și Juanfran lipsesc de la echipa gazdă, pentru acest meci. Nu se știe nimic încă, despre disponibilitatea lui Tiago, care însă, cel puțin la nivel teoretic, poate fi recuperat. Valencia nu va conta pe serviciile lui Mina și Rodrigo, ambii accidentați.

Considerăm că jocul va fi echilibrat în prima sa parte, iar un egal la pauză reprezintă un pronostic plauzibil, în acest context. X la pauză este un pronostic care poate fi jucat la o cotă minimă de 2.40, cu grad de încredere 3/10.

Nu rata Secret Tip-ul pregătit pentru astăzi de tipsterii noștri

Las Palmas vs. Osasuna, La Liga, ora 19.30

Deplasare grea pentru lanterna roșie pe Gran Canaria, nu doar prin prisma faptului că Osasuna are o prestație jalnică în acest sezon și a câștigat un singur meci în cele 25 de etape disputate, cât mai ales privind la aspectul că au cea mai proastă apărare din La Liga, iar 60% din golurile marcate de Las Palmas în acest sezon au fost pe propriul teren. Gazdele au scăpat printre degete victoria de pe Bernabeu unde au condus cu 3-1 și au fost egalați pe final. De la sosirea lui Jese Rodriguez, împrumutat de la PSG, Las Palmas nu a câștigat niciun meci, pierzând 4 și remizând unul singur, în timp ce Osasuna a pierdut toate meciurile de la înregimentarea între buturi a lui Salvatore Sirigu (ați ghicit, împrumutat și el de la PSG!)

Mizăm 5/10 pe victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în meci la cote de 1.75

Pandurii Târgu Jiu vs. Dinamo, Liga 1, ora 20.30

La Turnu Severin, cu începere de la ora 20.30, se dispută un meci denumit de jurnaliști finală pentru play-off. Pandurii Tg. Jiu întâlnește pe Dinamo, echipa oaspete fiind obligată să câștige.La gorjeni antrenor este un fost dinamovist, Flavius Stoican, în timp ce sub bagheta noului tehnician, Cosmin Contra, câinii nu au pierdut. Alb-roșii nu vor conta pe Hanca, suspendat, în timp ce Dielna, Mahlangu, Brănescu și Oliva sunt accidentați. Pandurii nu pot conta pe Surugiu, Batin și Păcurar.

Mizăm pe un pronostic de peste 2,5 goluri, la o cotă minimă de 2,00, cu grad de încredere 4/10.

Ludogorets vs. Pirin Blagoevgrad, Parva Liga ora 17.30

Etapa a 23-a a campionatului bulgar de fotbal pune accent pe un meci foarte interesant, care se va disputa azi, cu începere de la ora 17.15. Ludogorets Razgrad, echipa la care evoluează și internaționalii români Cosmin Moți și Claudiu Keșeru, este o echipă-unicat la nivel mondial, având randament sută la sută la prezențe pe prima scenă și titluri de campioană națională. Ludogorets este lider cu 9 puncte avans față de a doua clasată, Levski Sofia. Pirin Blagoevgrad se află pe locul 7, cu 28 de puncte, dorind să intre în play-off, sistemul de desfășurare fiind asemănător cu al nostru.

Mizăm pe un pronostic deloc fantezist, reprezentat de victoria gazdelor și minim 3 goluri marcate în meci la cote de 1.60 și 7/10.

Ungheni vs. Milsami Orhei, Divizia Natională, ora 14.00

Etapa a XX-a a Diviziei Naționale de fotbal a Moldovei programează un meci între nou-promovata Ungheni și Milsami Orhei. Jocul va începe la ora 14.00.

Ungheniul este lanternă roșie, cu numai 10 puncte acumulate, cu un lot foarte subțire din punct de vedere numeric și valoric. De cealaltă parte, Milsami Orhei, campioană a Moldovei acum câțiva ani, este în poziția de a fi obligată să învingă, pentru a prelua din nou fotoliul de lider. Milsami are 46 de puncte, dar un meci mai puțin disputat, acesta de azi, față de primele echipe de pe podium care sunt Zaria Bălți 48 de puncte și Sheriff Tiraspol, 47 de puncte.

Milsami are nevoie de o victorie lejeră, motiv pentru care sugerăm victoria la handicap. Astfel, un pronostic Milsami -1,5 se poate juca la o cotă minimă de 1.80, cu grad de încredere 7/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.