Biletul Zilei: vezi selecțiile pe care mizăm cu încredere pe cota 2.60 duminică

0

Varianta propusă de echipa noastră pentru azi se bucură de șanse individuale de câștig ce pleacă de la 69.4% în sus conform cotelor primite pentru evenimentele selectate, iar confidence-rate-ul acordat este unul destul de bun. Ieri Biletul Zilei a fost victima incompetenței echipei lui Becali, însă am câștigat biletul cu cota 4.53 și cele 2 Secret Tips propuse!

Feyenoord Rotterdam, liderul din Eredivisie este pe cale de a-și mai adăuga 3 puncte în traistă, deplasarea de azi fiind pe terenul vecinilor de la Sparta, echipă care se află la 3 puncte deasupra liniei de plutire după victoria norocoasă obținută la Nijmegen etapa trecută, când gazdele au dominat clar partida și au ratat și un penalty. Feyenoord vine după o victorie mare cu PSV, 2-1, în urma căreia au bifat cea de-a 11 victorie consecutivă și rămân la 5 puncte avans față de Ajax. Fundașul central Sven van Beek lipsește de la oaspeți.

Meci cu calificarea în play-off pe masă la Severin, unde Dinamo are șansa de a nu depinde de rezultatele celorlalte echipe ce evoluează astăzi. În prezent pe locul 7, în afara play-off-ului, cu o victorie, Dinamo acumulează 41 de puncte, iar meciul dintre Craiova și Gaz Metan ar putea deveni decisiv. Cu 40, respectiv 39 de puncte, indiferent de rezultat, Dinamo va depăși una din cele două formații în clasament. Să menționăm și faptul că la Pandurii au avut loc mișcări importante la nivel de lot în această iarnă din cauza problemelor financiare, practic evoluând cu o echipă improvizată, antrenată de fostul dinamovist Flavius Stoican.

Impresionant parcursul lui Monaco până acum, dar mai impresionant este stilul de joc afișat, trupa lui Leonardo Jardim fiind o adevărată mașinărie de goluri în acest sezon. După victoria lui PSG de aseară, monegascii au fost egalați la puncte, însă cu o victorie azi vor reface avansul de 3 lungimi, iar acest lucru este destul de probabil. Monaco a câștigat 6 din ultimele 7 directe disputate împotriva lui Nantes, iar pe propriul teren are 11 victorii din ultimele 12 meciuri, în 15 din ultimele 16 înscriind minim 2 goluri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Olanda Fotbal Eredivisie Sp. Rotterdam vs. Feyenoord 2 1.44 1-0 Nu
 Romania Fotbal Liga 1 Pandurii vs. Dinamo 2 1.35 0-2 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Monaco vs. Nantes 1 1.35 4-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.63MIZĂ (unități): 7/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta ACESTEI CASE DE PARIURI, unde pe lângă bonusul de 450 de Ron primit dacă îți deschizi un cont nou de jucător prin intermediul nostru, vei primi și 60 de zile de abonament Secret Tips.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.