Flash Tips: 8 analize și recomandări de pariere din Europa League

0

Astăzi vom afla cele 8 echipe care vor merge mai departe în sferturile Europa League, iar echipa noastră a pregătit analize și recomandări de pariere pentru toate cele 8 partide din manșa retur a optimilor. 

Genk vs. Gent, Europa League, ora 20:00

Genk, fosta adversară a Astrei în 16-imi, a luat o opțiune serioasă pentru accederea în sferturi, după 5-2 în tur, ceea ce înseamnă cea mai bună performanță a clubului în Europa. La doar 125 de kilometri distanță de Gent, aceasta s-a prezentat formidabil în primul meci, când a marcat pentru prima oară în istorie cinci goluri pe “Ghelamco Arena”. Genk urmează acum să evolueze pe teren propriu, locul unde a câștigat toate partidele disputate în această ediție a cupelor europene. Interesant este faptul o că o singură echipă a reușit să înscrie pe “Cristal Arena” în cele șapte meciuri jucate. Gent are nevoie de o victorie la cel puțin trei goluri diferență, lucru pe care nu l-a reușit niciodată într-o deplasare efectuată la Genk. Cea mai categorică victorie a celor de la Gent pe “Cristal Arena” s-a înregistrat cu scorul de 2-1.

Mizăm 6/10 pe victoria gazdelor în handicap asiatic 0 la cota 1.73 oferită de 888sport.

Crează un cont nou de jucător la 888SPORT prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Besiktas vs. Olympiakos, Europa League, ora 20:00

Besiktas este neînvinsă de șapte meciuri în toate competițiile, însă, în ultimele două jocuri a evoluat timid, drept dovadă că a reușit două rezultate de egalitate. Pe lângă remiza la unu din manșa tur, când Vincent Aboubakar a înscris pentru “vulturi”, campioana Turciei a făcut 2-2 cu Kayserispor într-un meci disputat în Super Lig. Astfel, echipa condusă de Senol Gunes  a ajuns la opt meciuri consecutive cu gol marcat, în șase dintre ele a și primit gol. Totuși, “Vulturii”  nu au pierdut niciodată  în fața echipelor din Grecia, obținând trei rezultate de egalitate din tot atâtea meciuri oficiale. În plus, Besiktas încă nu a cunoscut înfrângerea în cele șapte meciuri disputate pe “Vodafone Arena” în actuala ediție a Europa League, bifând două victorii și cinci rezultate de egalitate. Totuși, golul reușit de Esteban Cambiasso în partida din tur, pentru Olympiakos, menține în cursă trupa greacă pentru o calificare în sferturile Europa League.

Mizăm 8/10 pe victoria lui Besiktas la cota 1.74 disponibilă în Betfair Exchange și care se află în continuă scădere.

Crează un cont nou de jucător la Betfair prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Krasnodar vs. Celta Vigo, Europa League, ora 20:00

Krasnodar este o echipă de mijlocul clasamentului din primul eșalon al fotbalului din Rusia, care nu impresionează la vreun capitol, având, în cele 18 etape disputate deja, 26 de goluri înscrise și 16 încasate. Deși rușii au început campionatul abia în urmă cu o săptămână, aceștia au eliminat din șaisprezecimile UEL pe Fenerbahce, după 1-0 și 1-1. Krasnodar nu a pierdut vreun meci în ultimele 12 disputate pe teren propriu (incluzând și partidele amicale). Dincolo, Celta Vigo ocupă locul 11 în Primera Division și se va prezenta în acest meci după ce nu a reușit vreo victorie în ultimele 4 etape din campionat, remizand cu Gijon și Espanyol și suferind două eșecuri cu Barcelona și Villarreal. Totuși, în faza trecută a competiției, spaniolii au eliminat pe fosta echipă a lui Mircea Lucescu, Sahtior, după un eșec cu 0-1 acasă, reușind să câștige în prelungiri in retur cu scorul final de 2-0. În tur a fost 2-1 pentru iberici, așa că rușii au o șansă importantă de a bifa sferturile UEL.

Mizăm 5/10 pe X la pauză sau final de partidă la cota 1.62 oferită de SportingBet

Crează un cont nou de jucător la SportingBet prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

AS Roma vs. Lyon, Europa League, ora 22:05

După 2-4 în tur, AS Roma trebuie să joace la turație maximă dacă vrea să treacă peste dezavantajul înfrângerii din prima manșă, meci în care a condus cu 2-1 la pauză dar a fost surclasata până la final. În Europa, în acest sezon, romanii nu au impresionat – au înregistrat 2 victorii, 2 înfrângeri și 1 egal. În total au marcat de 11 ori și au primit 8 goluri. Lyon se poate plia excelent pe cartea contraatacului și are mari șanse să marcheze la Roma. În plus, se simte excelent pe teren străin în competițiile continentale – are 2 victorii și o remiză în ultimele 3 meciuri. În ultimele 5 meciuri, în toate competițiile, Lyon are 4 victorii și un egal. Oaspeții au marcat minim 4 goluri în 4 dintre acestea.

Mizăm 6/10 pe linia de handicap asiatic peste 3.25 goluri în meci la cota 1.71 oferită de 888sport.

Borussia Monchengladbach vs. Schalke 04, Europa League, ora 22:05

Dieter Hecking, managerul care a produs schimbarea la față a celor de la Borussia Monchengladbach, ia în calcul foarte serios lupta cu Schalke pentru un loc în sferturile Europa League, iar Gladbach poate fi echipa cu moralul mai bun. Este peste Schalke în clasamentul Bundesligii, vine după un 1-1 pe terenul acesteia în prima manșă iar în ultimul meci direct disputat pe teren propriu a învins cu 4-0. 3 din ultimele 4 întâlniri ale gazdelor au fost cu peste 2,5 goluri, trebuie remarcat acest lucru. De partea cealaltă, Guido Burgstaller a demonstrat că este unul dintre cei mai în formă oameni de gol ai lui Schalke etapa trecută, când a marcat o dublă în victoria cu 3-0 contra lui Augsburg. Gladbach s-a încurcat, tot runda trecută, 1-2 pe terenul lui Hamburg, dar acest lucru a fost cauzat și de faptul că s-au odihnit mai mulți titulari.

Mizăm 4/10 pe linia de peste 2.5 goluri în meci la cotă 1.95 disponibilă în Betfair Exchange.

Manchester United vs. FK Rostov, Europa League, ora 22:05

Manchester United a făcut 1-1 în Rusia. Mkhitaryan a deschis scorul pentru United, însă defensiva a clacat imediat după pauză și meciul s-a terminat la egalitate. Pe de altă parte, trupa lui Mourinho vine după un eșec în FA Cup, Manchester fiind eliminată de Chelsea în sferturi și astfel, aceasta a bifat a doua înfrângere din 2017. Cu toate acestea, Ibrahimovic&Co. reprezintă una dintre cele mai bune echipe de pe teren propriu în actuala ediție de Europa League, “Diavolii” obținând patru victorii din tot atâtea posibile, cu golaveraj de 12-1. FK Rostov merge bine în 2017, ea nefiind învinsă în cele cinci jocuri disputate. Totuși, este ușor vulnerabilă în defensivă, deoarece în cele trei întâlniri din Europa League disputate în ultima lună, pe lângă faptul că a marcat în fiecare partidă, a și primit gol de fiecare dată. Aflată pentru prima dată în primăvara europeană, echipa din Rusia are probleme serioase în deplasare, ea nereușind să câștige nici măcar un joc din ultimele cinci disputate. Rușii sunt la primul lor joc în Anglia de când participă în cupele europene.

Mizăm 5/10  pe victoria gazdelor și SUB3,5 goluri înscrise în meci la cota 1.68 oferită de NetBet.

Crează un cont nou de jucător la NETBET prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Anderlecht  vs. APOEL, Europa League, ora 22:05

Anderlecht a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturile de finală ale Europa League, după ce Nicolae Stanciu a marcat singurul gol al primei manșe, după o pasă venită de la Alex Chipciu. O mașină de goluri în faza grupelor, unde a marcat de 16 ori, Anderlecht a trecut greu de Zenit în 16-imi și acum e aproape de cea mai bună performanță din ultimele 20 de sezoane europene. Moralul belgienilor este foarte bun, în special pentru că de-a lungul istoriei, Anderlecht a câștigat toate cele patru meciuri disputate pe teren propriu împotrivă unor echipe din Cipru, dar ea vine și după o victorie cu 3-0 în ultima etapă de campionat, rezultat care a făcut-o lider în Jupiler League. APOEL nu are ce pierde în retur, dar ea are probleme serioase în deplasările din cupele europene, suferind deja trei înfrângeri în ultimele patru meciuri disputate, interval în care a încasat nouă goluri și a înscris de cinci ori. Ofensiva însă a mers bine, așa cum s-a întâmplat și în dubla cu Bilbao, terminată 4-3 pentru ciprioți. Mai remarcăm și că oamenii din Nicosia nu au câștigat niciodată în fața unei grupări din Belgia.

Mizăm 5/10 pe victoria gazdelor și peste 1.5 goluri înscrise în meci la cota 1.75 disponibilă în Betfair Sportsbook.

Ajax vs. FC Copenhaga, Europa League, ora 22:05

Meciul din Danemarca de săptămana trecută (terminat 2-1 pentru danezi) a fost unul echilibrat, deși Copenhaga putem spune că a început cu un avantaj incă de la “cabine”, după ce a înscris incă din primul minut al jocului. În faza grupelor, Ajax a câștigat toate cele 3 meciuri jucate la Amsterdam: 1-0 cu Standard Liege, 3-2 cu Celta Vigo și 2-0 cu Panathinaikos, olandezii fiind într-o formă foarte bună acasă. În 16-imile de finală ale Europa League, Ajax a trecut de Legia Varșovia, echipă venită de pe locul 3 în grupele Champions League, după ce olandezii au reușit o victorie cu 1-0 pe propriul teren. Misiunea oaspeților nu va fi deloc usoară în Olanda, pe un teren de pe care foarte puține echipe au plecat neînvinse (din septembrie 2016 Ajax a făcut un singur rezultat de egalitate, 1-1 cu PSV și a câștigat nu mai puțin de 15 meciuri, atât în campionat, cupă, cât și Europa League). În campionatul intern, Copenhaga nu are adversar, nefiind invinsă în acest sezon nici măcar odată, astfel că ocupă fără emoții prima poziție în clasament, la distantă de 12 puncte fată de următoarea clasată. Pentru Copenhaga, față de meciul tur, nu va putea evolua mijlocașul stânga Falk Jensen, marcatorul primului gol în partida precedentă.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la cota 1.98 disponibilă în Betfair Exchange.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și participă la concursul de pariuri!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.