Profit cu Donadoni, Pernambuco ”in flacari”

0

BRAZILIA B, Nautico – Paysandu

Cu cinci runde inaintea finalului cele doua echipe vor juca diseara un meci pe viata si moarte  pentru supravietuire in Serie B braziliana.

Gazdele revin pe propriul stadion Arena Pernambuco si se asteapta azi la o afluenta de public. Si asta mai ales in conditiile in care Nautico etapa trecuta a invins in deplasare pe rivalii de la Santa Cruz cu 3-2, jocul de azi cu o alta contracandidata la retrogradare fiind must win pentru ei.

Oaspetii vin dupa un parcurs bun in ultimele doua jocuri cind au reusit 4 puncte din 6 pe teren propriu in fata a doua formatii din partea superioara a clasamentului Vila Nova , locul 6, 1-1 si victorie 1-0 cu Criciuma. Trei absente importante penru ei,  Rodrigo Andrade si Marcão accidentati, respectiv Nando Carandina suspendat.

In concluzie ma astept la o victorie a gazdelor, succes bazat pe motivatia si moralul lor, forma de moment si aportul suporterilor la intoarcerea pe propriul stadion.

 

Nautico castiga

cota 2,20

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.