ALERTĂ: cote cu extra-value pentru România – Turcia

0

Joi, 9 noiembrie, naționala României va disputa un amical de gală împotriva naționalei Turciei, condusă de pe banca tehnică de Mircea Lucescu. 

După cum bine știm, măcar în meciurile amicale, naționala noastră se descurcă destul de bine pe teren propriu, și aici merită să menționăm unele rezultate precum 3-2 împotriva campioanei Americii de Sud, Chile, apoi 0-0 la Cluj împotriva Spaniei sau 5-1 cu Georgia pe Arena Națională.

Joi, împotriva Turciei, avem parte de o cotă specială pentru victoria tricolorilor, pe care am depistat-o la Betfair! Vă sugerăm să profitați de ea până când nu scade!

PRINDE AICI COTA SPECIALĂ PE 1 SOLIST

Pentru ca avantajul să fie total de partea pariorilor, am descoperit și casa de pariuri care oferă o cotă incredibilă pentru minim un gol marcat de tricolori. Un Value-Bet adevărat!

PRINDE AICI COTA 10.00 PENTRU GOL MARCAT DE ROMÂNIA

Dacă nu ai cont încă la Fortuna, sponsorul oficial al naționalei de fotbal a României, norocul a dat peste tine astăzi, pentru că ți s-a pregătit o mega-surpriză! Apasă butonul de mai jos și vezi depsre ce este vorba!

VEZI AICI SURPRIZA DE LA FORTUNA

Iar dacă te încântă ideea unui FREEBET de 20 de lei ca să pariezi liniștit, acesta poate fi obținut în exclusivitate prin intermediul butonului de mai jos!

OBȚINE AICI UN FREEBET DE 20 DE LEI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.