Liga 1 a devenit SuperLiga! Parteneriatul aduce mari surprize pentru fanii fotbalului

0

Ediția cu numărul 105 a primului eșalon fotbalistic din România debutează vineri, 15 iulie, sub o nouă titulatură SuperLiga.

Liga Profesionistă de Fotbal și Superbet, cel mai mare operator din industria de betting & gaming din România, au bătut palma pentru un parteneriat plin de surprize pentru fanii fotbalului.

Superbet a devenit sponsorul principal al celei mai populare competiții sportive din România, audiențele fiind elocvente, iar clienți noului partener vor avea de câștigat.

Liga 1 a devenit SuperLiga

„Așteptam acest moment și sunt încrezător pentru că vom avea un parteneriat de succes. Am urmărit reclamele Superbet și mi-am dorit să colaborăm. Venirea alături de noi a unui asemenea partener confirmă statutul acestei competiții, care e cea mai important și mai valoroasă din România și poate determina pe toți cei implicați să crească nivelul evoluțiilor”, a precizat Gino Iorgulescu, președintele LPF, în momentul anunțului noului parteneriat.

Meciurile SuperLigii, transmise pe Superbet

Superbet va transmite integral toate meciurile sezonului 2022/2023 din Liga 1, în exclusivitate pentru industria de betting. Competiția va fi televizată, în continuare, pe canalele Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport.

Programul primei etape din SuperLiga
Programul primei etape din SuperLiga

Superbet, surprize pentru fanii SuperLigii

Parteneriatul dintre Superbet și LPF va aduce o serie de campanii cu premii, concursuri cu pronosticuri, quizuri, dar și alte surprize ce vor fi dezvăluite pe parcursul sezonului.

Ele se vor desfășura în cele 13 orașe cu reprezentante în SuperLigă: Arad, Botoșani, București, Constanța, Cluj, Craiova, Mioveni, Pitești, Ploiești, Târgoviște, Sibiu, Sfântu Gheorghe, Voluntari, dar și la nivel național, în agențiile stradale și pe platforma online.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.