Fii VIP de SuperMondial cu promoția verii la Superbet!

0

Intră în joc și dublează-ți șansele de câștig în intervalul 6-30 iunie, pentru că, pe lângă câștigurile de la biletele pariate, poți pune mâna și pe o experiență VIP la mondialul din Qatar!

Ce trebuie să faci pentru a participa la promoția VIP de SuperMondial

Trebuie doar să te loghezi în contul tău SUPERBET online sau în aplicație și să plasezi un pariu cu miză de minim 50 de Lei, de cotă finală minim 2.50 format din două sau mai multe evenimente, indiferent de cotele individuale ale meciurilor! Fiecare bilet care îndeplinește aceste condiții, fie că este pre-match sau LIVE, îți aduce o șansă de câștig după validare!

ATENȚIE: Dacă plasezi zilnic în perioada 6-30 iunie câte un bilet cu miza de minim 50 de Lei la cotă finală minim 2.50 format din 2 sau mai multe meciuri, șansele tale de câștig se vor dubla!

Ce pot să câștigi la această promoție

În total sunt 2023 de premii puse la bătaie de Superbet, astfel:

  • Locul 1 – Experiență VIP pentru 2 persoane la SuperMondial (bilete de avion du-întors în Qatar +cazare+acces la eveniment)
  • Locurile 2-3 – 1000 Ron pariu gratuit
  • Locurile 4-23 – 500 Ron pariu gratuit
  • Locurile 24-2023 – 100 Ron pariu gratuit

Cum participi dacă nu ai cont la Superbet

E foarte simplu! Te înregistrezi la Superbet Online apăsând butonul de mai jos! Procesul de înregistrare durează doar 2 minute și mai profiți și de oferta de bun venit oferită de casa de pariuri jucătorilor noi, care constă în 3 bonusuri cash până la 500 de Ron oferite la primele 3 depuneri!

Înscrie-te la SUPERBET AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.