Scanează biletul și pleci cu TT-ul

0

Așa cum ne-a obișnuit, Superbet vine cu o super campanie pentru clienții care posedă un Card de membru Superbet și sunt înscrisi în Clubul Superbet.

Tot ce trebuie sa faci este să joci în perioada 06 mai – 13 iulie 2022 orice pariu, pre-match ori live, pe site, aplicație ori în orice agenție Superbet, iar mai apoi să scanezi biletul activ, înainte de validarea acestuia. De asemenea, se califică pentru promoție orice bilet de tip loto, ori sporturi virtuale jucate în aceeași perioadă.

Nu uita ! Orice leu jucat este o șansă în plus de câștig, astfel că depinde doar de tine câte tichete vei avea la marea extragere din 15 iulie 2022 – ora 19.00.

Cu cât mai multe tichete, cu atât mai multe șanse să pleci acasă cu o super mașină AUDI TT, ori cu unul dintre cele 10 Smart TV OLED LG 139 cm pentru a viziona competițiile sportive favorite. Alte premii: 10 smartphone iPhone 13 pro + încărcător, 10 console Sony PlayStation PS5.

Biletele jucate online pe Superbet sau în aplicația mobilă, participă automat la campanie, dacă posesorul contului s-a logat cel puți odată pe club.superbet.ro

Înscrie-te aici pe Superbet Online

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.