Biletul zilei: cotă 4.41 din Dinamo – UTA și două meciuri tari de la Roma

0

Prieteni, ieri am câștigat fără nicio problemă. Repetăm schema și astăzi, cu două meciuri din tenis, de la Roma, și un meci din fotbalul românesc, Dinamo – UTA. 

Dinamo știe deja că va evolua la baraj, iar în mare proporție adversară îi va fi Universitatea Cluj. UTA nu mai are niciun obiectiv înaintea ultimei etape. Dusan Uhrin Jr. nu vrea să riște nimic înaintea barajului, nu va forța, în tentativa de a-și păstra jucătorii sănătoși. Ultimul meci direct dintre cele două, disputat în urmă cu fix 3 luni, s-a încheiat 0-0.

Casper Ruud, al 10-lea jucător al lumii, îl înfruntă pe Denis Shapovalov (16 ATP) în sferturile de la Roma. Ruud are toate avantajele de partea lui. Este un jucător mai sigur pe zgură, a câștigat unicul meci direct, 2-0 la seturi, anul trecut, la Geneva, tot pe suprafața roșie. Dar cel mai important atu este cel al condiției fizice. Joi, Ruud a încheiat meciul cu Brooksby la ora 20:00, în timp ce Shapovalov a avut nevoie de 2 ore și 39 de minute pentru a trece de Nadal, meci încheiat aproape de miezul nopții.

Bianca Andreescu a revenit în forță în circuit și a prestat un tenis extrem de solid la Roma, fără set pierdut în meciurile cu Martic, Parrizaz-Diaz și Emma Răducanu. Astăzi o va înfrunta pe Iga Swiateik, liderul mondial care a spulberat circuitul în ultimele luni. Andreescu are însă armele să câștige game-uri bune în fața ei.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalPlay-out Liga 1Dinamo – UTAsub 2.5 goluri1.82
ItaliaTenisATP RomaDenis Shapovalov – Casper Ruudvictorie Ruud1.50
ItaliaTenisWTA RomaIga Swiatek – Bianca Vanessa Andreescuhandicap +6.5 game-uri Andreescu1.65
COTĂ FINALĂ: 4.41MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.