Biletul Zilei: combo de cota 2+ exclusiv pe români astăzi

0

Salutare,

astăzi voi miza pe două meciuri la biletul zilei, iar acestea implică numai adversari români, care sper să ne aducă un câștig destul de simplu.

După ce a trecut în primul tur al turneului de la Limoges (Franța) de Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu va avea de înfruntat o altă jucătoare din România, în persoana tinerei de doar 20 de ani, Gabriela Ruse. Plusul de experiență al Monicăi o recomandă ca favorită certă în fața entuziasmului Gabrielei, care se află pe un traseu bun, dar mai are de crescut în joc până să emită pretenții.

În Liga a 2-a avem etapă intermediară, iar o cotă foarte bună care mi-a atras atenția vine de la Suceava, acolo unde se deplasează Poli Timișoara. Deși era văzută ca victimă clară la început de sezon, echipa din Suceava a fost preluată de un investitor străin care a adus foarte mulți jucători, iar rezultatele au început să apară. Noul antrenor este Florentin Petre, iar etapa trecută a reușit o victorie foarte importantă pe terenul Pandurilor! Timișoara este dezavantajată de faptul că în această etapă intermediară au parte de o deplasare foarte lungă și vor pierde foarte mult timp pe drum, atât la dus cât și la întors, aspect care le afectează programul de pregătire!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Tenis WTA Limoges Ruse vs Niculescu 2 1.35 0-2 Da
 Romania Fotbal Liga 2 Foresta Suceava vs Poli Timisoara 1X 1.60 2-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.16 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: Da

 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la FORTUNA folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 300 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde se postează zilnic mai multe PARIURI LIVE!

DESCHIDE UN CONT NOU LA FORTUNA

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.