Profit cu Donadoni, Cu gandul la promovare

0

Echipa revelatie a ligii secunde, Hermannstadt, joaca azi la Bucuresti cu Metaloglobus, vrind sa recupereze din punctele pierdute in ultimele jocuri, Chindia fiind la trei puncte in urma remizei reusite la Sibiu etapa trecuta.

Spun revelatie deoarece este o echipa tinara, ca traditie, infiintata in 2015, si plecind din liga 4 a promovat in fiecare sezon, astfel incit in editia 2017-2018 la debutul in B ocupa dupa 15 runde pozitia secunda, cu un punct mai putin decit liderul Dunarea Calarasi.

Hermannstadt este pregatita de Alexandru Pelici, fost fundas al Politehnicii Timisoara, un antrenor foarte apreciat si iubit la Sibiu. Sub comanda acestuia gasim fotbalisti cu state vechi in primele doua ligi precum atacantii Dan Roman si Stefan Blanaru, fundasii Ionut Stoica si Daniel Tatar, si mijlocasii Razvan Dalbea si Iulian Popa, doar ca sa nominalizez citiva dintre ”artistii” evolutiei echipei de pina acum.

Desi oficial obiectivul formatiei este clasarea in primele 6, toata suflarea Sibiului se gindeste la o promovare in premiera in prima divizie.

Ambele marcheaza

cota 1,85

 

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.