Verona vs Juventus 8 mai 2016

0

O veche teorie a pariorilor spune că niciodată nu e bine să pariezi pe un meci în care se întâlnesc prima, respectiv ultima clasată. Verona, virtual retrogradată, este poate o lanternă roșie atipică. Echipa din orașul iubirii a fost campioana meciurilor egale, înscriind trei goluri în zi de grație, în poarta titratei Inter Milano.

Veronezii au jucători de mare viitor, cum ar fi internaționalul moldovean Artur Ioniță, dar, din nefericire pentru ei, vor trebui să se despartă, măcar pentru un sezon, de Serie A. Gazdele evoluează în ultimul meci pe teren propriu din sezon, așa că vor avea o motivație suplimentară.

Juventus este deja încoronată campioană a Italiei, iar finalul de sezon este afectat Cupei, în ultimul act Bătrâna Doamnă urmând să întâlnească pe AC Milan. Juve este totuși o echipă imprevizibilă, care poate învinge chiar și în vacanță, jucând totalmente dezinhibat. Diferența de valoare este clară, dar totuși aceasta poate fi un amănunt care să conteze mai puțin în meciul programat duminică seară, de la 21.45.

 Predicții

Verona nu îi poate folosi pe Fares, Souprayen, Pazzini și Albertazzi. De la campioni nu vor intra în teren jucători cum ar fi Caceres, Marchisio, Hernanes, Lichsteiner, Pogba, Mandzukic, Khedira, Morata.

 Echipe probabile 

Verona (4-2-3-1): Gollini – Pisano, Morras, Bianchetti, Emanuelson – Viviani, Ioniță – Wszolek, Gomez, Silligardi – Toni

Juventus (3-5-2): Neto – Rugani, Bonucci, Barzagli – Padoin, Asamoah, Lemina, Pereyra, Sandro – Zaza, Dybala

 Predicții

Văzând câte absențe sunt la Juve, putem încerca nebunia cotei de 6.00 pentru succesul gazdelor, iar peste 2,5 goluri se poate juca la un minim de 1.75 pe tablourile caselor de pariuri.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.