Biletul zilei: meciurile lui CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova din play-off-ul Conference League

0

Prieteni, astăzi avem un bilet cu meciurile lui CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova din Conference League.

FCSB primește vizita norvegienilor de la Viking în manșa tur a play-off-ului Conference League. Cu peste 30.000 de fani pe Arena Naționala, echipa lui Nicolae Dică e obligată să ia o opțiune serioasă. Problemele din defensivă sunt însă evidente. S-au văzut clar în meciul din week-end, când Chindia q înscris două goluri în inferioritate numerică.

Maribor, campioana Sloveniei, și CFR Cluj sunt adversare în drumul spre grupele Conference League. Ambele formații sunt unele prudente, cu mari carențe ofensive. Dan Petrescu a transmis clar că un rezultat de egalitate îl mulțumește. De altfel, CFR a remizat 0-0 în deplasările europene cu Pyunik și Sahtior Saligorsk. Maribor și-a arătat limitele în dubla cu Sheriff Tiraspol din preliminariile Ligii. În cele două meciuri nu a reușit să expedieze niciun șut pe poartă.

Universitatea Craiova primește vizita israelienilor de la Hapoel Beer Sheva. Meciul se joacă pe arena din Severin, unde gazonul este prost și va crea mari probleme. Nicușor Bancu, purtătorul banderolei de căpitan, a primit câte un cartonaș galben atât în meciul tur cu Vllzania, cât și cu Zorya.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPlay-off Conference LeagueFCSB – Vikingambele formații marchează1.75
Uniunea EuropeanaFotbalPlay-off Conference LeagueUniversitatea Craiova – Hapoel Beer ShevaNicușor Bancu primește un cartonaș galben2.85
Uniunea EuropeanaFotbalPlay-off Conference LeagueMaribor – CFR Clujsub 1.5 goluri2.40
COTĂ FINALĂ: 11.97MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.