Serena Williams vs Elena Vesnina, 7 iulie 2016, Wimbledon

0

Serena Williams și Elena Vesnina se vor întâlni în semifinalele turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, disputat pe iarbă, joi începând cu ora 15.

Cu un istoric de patru meciuri directe, Serena conduce detașat, câștigând fiecare dispută în minimum de seturi. Și de data aceasta, pleacă indiscutabil cu prima șansă la accederea în finală. Jucătoarea din Statele Unite a jucat foarte bine la această ediție de Wimbledon.

A ajuns până în careul de ași cedând un singur set, contra Christinei Mchale, urmând să învingă în minimum de manșe pe Sadikovic, Beck, Kuznetsova și Pavlyuchenkova.

Vesnina a fost la un nivel cu totul înalt la această ediție. Dacă anul trecut pierdea în prima rundă de calificare la Eastbourne și în primul tur la Wimbledon, în 2016 a făcut sfert de finală la primul turneu menționat, iar aici a cedat un singur set unei adversare în formă, Makarova, câștigând în rest cu Paszek, Petkovic, Boserup și, din nou surprinzător, Cibulkova, fără să aibă nici un fel de probleme.

Serena trebuie măcar să apere finala de anul trecut, una câștigată cu Muguruza în minimum de seturi, ea putând spera la un ultim act cu sora sa, Venus, care joacă în semifinale cu locul 4 WTA, Kerber.

E interesant de menționat faptul că Serena întâlnește pentru a treia oară la rând o rusoaică aici la Londra, după Kuznetsova și Pavlyuchenkova.

Predicție 

Serena Williams câștigă cu un handicap de -5,5 game-uri, cota minimă 1.75.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: sport.de

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.