Roger Federer vs Milos Raonic, 8 iulie 2016, Wimbledon

0

Cei doi jucători se vor întâlni astăzi în prima semifinală la Wimbledon pe tabloul masculin, cu începere de la ora 15.

Canadianul de origine sârbă Milos Raonic ocupă locul al 7-lea în ierarhia ATP, a câștigat anul acesta un total de 38 de meciuri și a pierdut alte 9 partide pe toate suprafețele și a avut până acum emoții într-un singur meci la acest turneu, cel cu Goffin, unde a fost condus cu 2-0 la seturi, dar a revenit și s-a impus în setul decisiv.

Raonic joacă pentru a doua oară semifinală la acest turneu, după ce în 2014 a fost eliminat cu 3-0 chiar de adversarul său de astăzi.

Federer mai are o lună și împlinește 35 de ani, a câștigat ultimul Grand Slam în 2012 și a jucat ultima finală anul trecut la US Open, pierdută la Djokovic. A jucat perfect turul trecut cu Cilic, oferind efectiv cel mai frumos joc de tenis din acest an și poate din ultima vreme în circuitul masculin.

El a întors de la 0-2 la seturi și 3 mingi de meci, oferind o adevărată lecție de tenis.

Raonic l-a învins cu 2-0 pe elvețian ultima dată când s-au întâlnit în acest an, în finala de la Brisbane. Totuși, scorul general al întâlnirilor directe este de 9-1 pentru Roger.

Federer a jucat 3 ore și 20 de minute cu Cilic, canadianul nu a avut nici el un meci ușor cu Sam Querrey, scor 3-1 la seturi.

Predicție 

Recomandăm o victorie a lui Federer, la o cotă minimă de 1.70. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: luzernerzeitung.ch

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.