Andy Murray vs Thomas Berdych, 8 iulie 2016, Wimbledon

0

În cea de-a doua semifinală a zilei de la Wimbledon, cehul Tomas Berdych (locul 9 ATP) îl întâlnește pe scoțianul Andy Murray (locul 2 ATP), cu începere de la ora 17.

Britanicul este și favoritul câștigării trofeului de pe iarba londoneză, mai ales că între timp a fost eliminat și marele lider Djokovic.

În acest turneu, scoțianul i-a învins pe toți adversarii săi în 3 seturi, mai puțin pe Tsonga în sferturi, cu care a avut serios de furcă, meciul fiind câștigat în 5 seturi.

De cealaltă parte, cehul l-a învins cu 3-1 pe Pouille în sferturi. El a avut un meci la fel de greu cum a avut Murray cu Tsonga în optimi, când l-a întâlnit pe colegul de la Cupa Davis, Jiri Vesely, de care a dispus abia în 5 seturi, într-un meci întins pe 2 zile.

Parcursul numărului 9 ATP a fost unul destul de sinuos aici la Wimbly, cu victorii în 4 seturi la Ivan Dodig și Alexander Zverev, un succes conturat în 5 seturi împotriva compatriotului Jiri Vesely în turul 4, dar și două meciuri lejere încheiate în minimum de seturi contra lui Benjamin Becker și Lucas Pouille.

Murray a câștigat 10 meciuri la rând pe iarbă în 2016, dacă punem la socoteală și victoriile de la Queen’s, acolo unde a cucerit și trofeul.

Lu din Taipei, Broady din Marea Britanie, Millman și Kyrgios din Australia au fost ceilalți adversari aici pentru Murray, adversari spulberați cu 3-0 la seturi de britanic.

Cele mai mari performanțe ale sale se leagă de Centralul de la All England Club, acolo unde publicul l-a purtat spre titlul Olimpic din 2012 și spre primul său Grand Slam londonez din 2013.

Va fi al 15-lea meci direct dintre Berdych și Murray, scorul în acest moment este 8-6 pentru scoțian, de la 6-4 pentru ceh, au fost 4 victorii consecutive ale lui Andy în 2015 și 2016, pe hard și pe zgură. Pe iarbă nu a avut loc niciun duel.

Predicție 

 Murray e pe val la acest turneu, așa că vom recomanda o victorie în 3 seturi pentru britanic, la o cotă minimă de 2.00. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: dearsportsfan.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.