Biletul zilei: cotă 3.55 din sferturile Australian Open

0

Prieteni, azi mizăm doar pe sferturile de finală de la Australian Open. Am urmărit cam toate meciurile actualei ediții și putem trage niște concluzii.

Sebastian Korda a pierdut un singur meci în anul 2023, greu, contra lui Djokovic, în finala de la Adelaide. La Australian Open i-a învins pe Daniil Medvedev, 3-0 la seturi, și pe Hubert Kurkacz, 3-2. Americanul arată extrem de solid și e favorit în fața lui Karen Khachanov. Mai ales că cei doi s-au înfruntat de două ori în anul 2022, de fiecare dată pe hard. Korda nu a cedat niciun set!

Jessica Pegula (3 WTA) are un start uluitor de an 2023. Încă nu a cedat niciun set, deși a avut adversare de top precum Swiatek sau Krejcikova. Astăzi o înfruntă pe Victoria Azarenka. Cel mai recent meci direct dintre ele a avut loc în urmă cu două trei luni și a fost câștigat de americancă, scor 7-6(3), 6-1.

Elena Rybakina, campioana en-titre de la Wimbledon, face un turneu mare în Australia. Le-a eliminat pe parcurs pe Iga Swiatek, lider mondial și mare favorită la trofeu, și pe Danielle Collins, finalista de anul trecut. La noapte îi iese in cale Jelena Ostapenko, o jucătoare de totul sau nimic  care caută lovituri decisive cu fiecare ocazie. E imposibil ca acest stil să funcționeze mereu. Mai ales împotriva lui Rybakina, jucătoare cu un serviciu de top și cu un forehand impecabil.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
TenisAustralian OpenKaren Khachanov – Sebastian KordaVictorie Korda1.75
TenisAustralian OpenJessica Pegula – Victoria Azarenkavictorie Pegula1.38
TenisAustralian OpenElena Rybakina – Jelena OstapenkoVictorie Rybakina1.47
COTĂ FINALĂ: 3.55MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.