Biletul zilei: cotă 7.25 din sferturile Campionatului Mondial de handbal masculin

0

Prieteni, ne-am învățat minte și nu mai combinăm sporturile între ele. Astăzi mizăm doar pe sferturile de finală de la Campionatul Mondial de handbal masculin. Cota totală a celor 4 meciuri este 7.25.

Danemarca – Ungaria, sub 27.5 goluri Ungaria @1.75

Danemarca, campioana en-titre și deținătoarea unei serii uluitoare, 25 de meciuri consecutive fără eșec la Mondiale, e favorită indiscutabilă în fața Ungariei. Nordicii mai au un mare avantaj. Fanii vor umple din nou sala, de această dată la Stockholm. În ultimele 13 dispute directe, maghiarii nu au marcat niciodată mai mult de 27 de goluri!

Norvegia – Spania, handicap +1.5 goluri Spania @1.57

Spania, finalista Campionatului European de anul trecut, a arătat foarte bine la acest turneu final. A pierdut un singur meci, la limită, în fața favoritei Franța. Norvegia are victorii pe linie, dar singurul adversar redutabil pe care l-a avut a fost Germania, un triumf greu, obținut pe final, 28-26. Ultimul meci direct dintre ele două, disputat în urmă cu 9 luni, s-a încheiat la egalitate, 26-26.

Franța – Germania, handicap +3.5 goluri Germania @1.65

Franța – Germania, un clasic al handbalului mondial, se joacă de la ora 21:30. Meciurile directe dintre cele două naționale au fost mereu echilibrate. Cel mai recent, singurul din 2022, a fost câștigat de nemți cu 35-34. În ultimele 6 dispute, Germania nu a pierdut niciodată la mai mult de un gol. Un alt atu al nemților este omogenitatea, un singur jucător din afara campionatului intern.

Suedia – Egipt, sub 27.5 goluri Egipt @1.60

Suedia, campioana europeană en-titre și gazda actualului turneu final, a avut parte de un sprijin incredibil din partea fanilor. Astăzi, în colosala arenă din Stockholm, nimic nu îi poate opri! Egiptenii, singura națională din afara Europei calificată în sferturile de finală, nu au marcat peste 27 de goluri în precedentele 9 dispute directe contra suedezilor.

Biletul zilei din sferturile Campionatului Mondial de handbal

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.