Biletul zilei: meciuri tari din fotbal, tenis și baschet

0

Prieteni, ieri am anticipat corect 3 dintre cele 4 sferturi de finală de la Campionatul Mondial de handbal masculin. Căderea incredibilă a nemților ne-a blocat. Astăzi avem un bilet de cotă 3.74.

Aryna Sabalenka, a 5-a jucătoare a lumii, a devenit principală favorită la câștigarea Australian Open. Are un început de an 2023 perfect, fără set pierdut în cele 9 meciuri disputate. În semifinala de astăzi o înfruntă pe surpriza Magda Linette (locul 45 WTA). Ambele dispute directe dintre cele două au fost câștigate de Sabalenka cu 2-0.

Ajax, campioana ultimelor ediții din Eredivisie, primește vizita lui FC Volendam, penultima clasată din acest sezon. În ciuda unor rezultate sub așteptări, doar locul 5 în acest moment, formația din Amsterdam continuă să practive un fotbal total, cel mai bun atac din campionat, 46 de goluri înscrise în 17 runde. De partea cealaltă, Volendam are cea mai slabă defensivă, 42 de goluri încasate.

Panathinaikos primește vizita lui Zalgiris în Euroliga de baschet masculin. Grecii au un sezon modest, 7 victorii și 13 înfrângeri, dar avantajul fanilor proprii contează mult în continuare. Panathinaikos are și un avantaj moral în fața lituanienilor. În partida tur din actuala ediție, disputată pe 2 decembrie 2022, grecii s-au impus cu 81 la 67.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AustraliaTenisAustralian OpenMagda Linette – Aryna SabalenkaLinette NU câștigă set1.57
OlandaFotbalEredivisieAjax – Volendamhandicap -1.5 Ajax1.40
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaPanathinaikos – Zalgirisvictorie Panathinaikos (inclusiv prelungiri)1.70
COTĂ FINALĂ: 3.74MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.