Biletul zilei: cotă 5.40 pe meciurile zilei din Superliga României

0

Prieteni, Superliga nu ne-a lăsat niciodată la greu. Astăzi încercăm o cotă frumoasă din cele trei meciuri, înfruntări echilibrate, cu potențial.

UTA primește vizita lui CS Mioveni. Arădenii nu își mai permit niciun pas greșit. Ocupă penultima poziție a clasamentului, iar meciul cu singura formație de sub ea este vital. Mioveniul a câștigat surprinzător primul meci din 2023, 1-0 cu Petrolul, dar n-a impresionat. Oaspeții de astăzi au cea mai slabă ofensivă din competiție, doar 14 goluri înscrise în 22 de runde. Un alt aspect care va influența jocul este vremea și starea gazonului. Va fi un scenariu asemănător ca la U Cluj – Rapid, 0-0.

Petrolul Ploiești și Chindia Târgoviște se înfruntă în al doilea meci al zilei. Găzarii au mari probleme financiare, iar norocul din prima parte a campionatului pare pe sfârșite, fiind învinși runda trecută inclusiv de ultima clasată CS Mioveni, scor 0-1. Chindia joacă un fotbal mai plăcut, mai ofensiv, din momentul venirii lui Toni Petrea pe banca tehnică.

Universitatea Craiova primește vizita lui FC Hermannstadt. Va fi primul meci în care antrenorul Eugen Neagoe va sta pe banca tehnică a oltenilor. Ne așteptăm la o prestație prudentă, în stilul cu care „Geană” ne-a obișnuit. Nici FC Hermannstadt nu debordează din punct de vedere ofensiv, dar impresionează cu organizarea defensivă, doar 21 de goluri încasate în 22 de runde. În primele meciuri din 2023, nici Craiova (0-1 cu Botoșani), nici Hermannstadt (0-1 cu FCSB) nu au marcat!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaUTA – CS MioveniNU marchează CS Mioveni2.15
RomaniaFotbalSuperligaPetrolul – ChindiaX21.60
RomaniaFotbalSuperligaUniversitatea Craiova – Hermannstadtsub 2.5 goluri1.57
COTĂ FINALĂ: 5.40MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.