Liga Națională, handbal masculin: Ponturile și analizele etapei a treia (12-15 septembrie)

0

Etapa a treia a Ligii Naționale masculine debutează astăzi, cum nu se poate mai frumos: derby-ul bucureștean Dinamo-CSM, cele două finaliste din sezonul trecut, cu începere de la ora 18:00. Tot în această rundă avem și alte meciuri tari, HC Dobrogea Sud Constanța-HC Adrian Petrea sau HC Vaslui-Poli Timișoara.

Vă rugăm să rețineți că pentru meciurile ale căror analize nu sunt postate, articolul va fi updatat cu maxim 6 ore înainte de începerea partidei.

Dinamo București-CSM București

Cele două echipe se află la al doilea meci direct din acest sezon, după ce s-au întâlnit și în Supercupă, iar „câinii” s-au impus fără probleme, scor 29-25.

După acel meci, cele două echipe au mai disputat câte un meci în campionat. Dinamo a câștigat la Turda, pe un teren dificil, după o repriză secundă perfectă, în timp ce CSM-ul a pierdut surprinzător acasă, 25-26 cu HC Vaslui.

Față de meciul din Supercupă, în ambele echipe vor apărea modificări. Alin Șania ar putea urmări meciul din tribună odată cu revenirea lui Bera în echipă, iar la CSM București va reveni Sasa Marijanac, un jucător de bază în sezonul trecut. Nicu Negru, golgheterul CSM-ului din sezonul trecut, s-a accidentat în precedentul meci direct și va lipsi încă o lună de pe teren.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru o victorie a lui Dinamo la cel puțin două goluri.

AHC Dunărea Călărași-CSM Făgăraș

Va fi un meci într-o direcție. Dunărea Călărași a arătat bine la Timișoara, câștigând pe unul din cele mai dificile terenul, în timp ce Făgărașiul a arătat că va fi una din formațiile ce va retrograda la finalul sezonului. Brașovenii au probleme mari de exprimare pe atac, marcând de 44 ori în primele două meciuri și au deja -18 la golaveraj.

Recomandăm cote minime de 1.40 pentru Dunărea Călărași -5.5 goluri.

HC Dobrogea Sud Constanța-HC Adrian Petrea

Vom vedea probabil un meci de luptă. Reșița a rezistat bine în fața Odorheiului, una din cele mai bune echipe ale campionatului, și a învins Suceava, în două meciuri în care s-a pus accentul pe defensivă. În schimb, Constanța vine după un succes la 11 goluri la Făgăraș, irelevant. Relevant a fost în schimb meciul cu Timișoara, unul echilibrat, de pe teren propriu, pierdut la limită.

Dobrogenii au prima șansă prin prisma lotului, dar este posibil să vedem și astăzi un meci în care cele două echipe se vor lupta pentru fiecare minge.

Recomandăm cote minime de 2.17 pentru o victorie a gazdelor la o diferență de 1-5 goluri.

CSA Steaua-CSM Satu Mare

Steaua trebuie să-și revină și repede. Startul sezonului a fost slab, cu egal la Focșani și înfrângere fără drept de apel la Odorhei, astfel că victoria este absolut necesară în disputa de miercuri după-amiază. CSM Satu Mare pare a fi victima perfectă, în condițiile în care nou-promovata a pierdut primele două meciuri din sezon și vor avea nevoie de o exprimare mult mai bună pentru a evita retrogradarea la finalul sezonului.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru o victorie a Stelei la minim cinci goluri.

CSU Suceava-HC Odorhei

HC Odorhei este favorită în disputa de la Suceava, o formație cu jucători cu experiență, dar limitată. Odorheiul a arătat foarte bine până acum, a jucat aproape de perfecție cu Steaua și pare mai îndreptățită ca niciodată să spere la titlul de campioană. E o deplasare grea, dar formația vizitatoare pare să se simtă din ce în ce mai bine pe măsură ce timpul trece.

Recomandăm cote minime de 1.42 pentru o victorie a Odorheiului.

sursă foto: globalsports.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.