Bundesliga, handbal masculin: ponturile și analizele etapei a doua (10-11 septembrie)

0

Runda a doua a debutat deja la mijlocul săptămânii trecute, prin disputa Coburg-Lowen 19-31, astfel că week-end-ul a rămas rezervat pentru șapte partide. Spectacolul este garantat, având în vedere desfășurarea partidelor din acest start de sezon.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi updatat cu analize și ponturi pe măsură ce apar cote disponibile.

Erlangen-MT Melsungen

Melsungen trebuie să-și revină rapid după startul dezmăgitor în fața propriilor fani, 20-25 cu nou-promovata Coburg. Șansa ca băieții lui Michael Roth să se revanșeze vine pe terenul unei victime favorite din urmă cu două sezoane, o altă nou-promovată, Erlangen, trupă ce a pierdut categoric în prima rundă cu 23-35 în fața lui Flensburg. În sezonul 2014/2015, Melsungen a defilat în partidele directe, 31-28 și 37-23 și are prima șansă în disputa de sâmbătă seară.

Recomandăm cote minime de 1.50 pentru succesul lui Melsungen.

Hannover-SG Flensburg

Disputele dintre cele două echipe ce au loc la Hannover sunt dramatice. Flensburg are probleme mari în această deplasare, în fața unei formații puternice a Bundesligii, care a avut un start lansat de sezon, învingând cu 34-23 la Goppingen. Flensburg nu a câștigat din 2011 la Hannover și chiar dacă o va face sâmbătă, o va face foarte greu.

Recomandăm cote minime de 1.62 pentru Hannover +3.5 goluri.

THW Kiel-TBV Lemgo

Chiar dacă a început sezonul foarte ezistant, Kiel rămâne una din forțele din Bundesliga. Înfrângerea din etapa trecut de la Wetzlar atârnă greu, iar „zebrele” vor să se revanșeze astăzi în fața fanilor, printr-o victorie categorică în fața lui Lemgo.

Oaspeții de astăzi au mari probleme în fața lui Kiel. În ultimele patru partide directe, Lemgo a pierdut de fiecare dată și a primit peste 30 de goluri, cea mai severă înfrângere fiind la 12 goluri. Nici Lemgo nu a început sezonul bine, a pierdut și în Cupă și în Bundesliga, deci cu atât mai mult Kiel este favorită certă.

Recomandăm cote minime de 1.45 pentru THW Kiel -6.5 goluri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: fl-arena.de

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.