Handbal, competiții europene: ponturi și analize (10-11 septembrie)

0

E un prim week-end al noului sezon în care avem mult handbal. Sâmbătă și duminică au loc partide din preliminariile Ligii Campionilor, la feminin, și Cupei EHF, feminin și masculin, dar și din liga regională SEHA la handbal masculin, unde forțe din Estul Europei se reunesc.

Vă rugăm să rețineți că pentru meciurile ale căror analize nu sunt postate, articolul va fi updatat cu maxim 6 ore înainte de începerea partidei.

RK Krim Mercator-Iuventa Michalovce – Liga Campionilor, feminin

Poate fi un meci mult mai tare decât arată pe hârtie. Principala problemă a lui Krim, care deși este favorită, e că nu are meciuri în picioare, spre deosebire de oponenta din acest meci. Reprezentanta Slovaciei a disputat deja partide în Liga Ceho-Slovacă și se află într-un ritm bun, învingând pe Banik Most și Ostrava.

Krim este din ce în ce mai slabă, de la an la an, pentru că problemele financiare din urmă cu câțiva ani încă au urme asupra grupării din Ljubljana. Ultima plecare este cea a lui Tamara Mavsar, o jucătoare foarte importantă pentru Krim.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru Iuventa Michalovce +5.5 goluri.

 Glassverket-Ankara – Liga Campionilor, feminin

Aflată în aceiași formulă de ani de zile, Ankara mai face o încercare în preliminariile Ligii Campionilor. Oprită de forțe ale Europei în trecut, campioana Turciei pare să aibă o șansă în plus, în condițiile în care face parte dintr-o grupă cu Glassverket și Podravka, formații care pot fi învinse. Maja Sokac a fost transferată în vară și va aduce clar un plus în lot.

Glassverket este o formație formată în exclusivitate din nordice, fără experiență în cupele europene, dar care are avantajul terenului propriu în acest turneu preliminar. Norvegiencele au prima șansă, dar nu vor avea o misiune ușoară, cota lor fiind în creștere la toate casele de pariuri. Totodată miza este mare, așadar am putea vedea un meci de luptă.

Recomandă cote minime de 1.80 pentru un meci cu maxim 56 de goluri marcate.

Tatran Presov-RK Celje Lasko – Liga SEHA, masculin

Este debutul în acest sezon al Ligii SEHA pentru Tatran Presov, dar nu și debutul oficial în toate competițiile. Campioana Slovaciei a obținut calificarea în grupele Ligii Campionilor după o finală de turneu preliminar chiar împotriva marii rivale a lui Celje, RK Gorenje Velenje, dar și o victorie în fața rivalei din campionatul intern, Topolcany.

Celje nu este Gorenje. Campioana Sloveniei este superioară fostei adversare a lui Tatran Presov, fapt dovedit în urmă cu două zile, prin victoria de la Velenje, 27-26. Celje Lasko este favorita acestui duel, cota lor pentru un succes în Slovacia este în scădere, dar încă se poate profita de ea.

Recomandă cote minime de 1.60 pentru un succes al lui Celje Lasko.

MKS Selgros Lublin-Indeco Conversano – Liga Campionilor, feminin

Favorita grupei 3 de calificare are un debut facil de turneu, împotriva italiencelor de la Indeco Conversano. Polonezele au fost anul trecut în grupele Ligii Campionilor, au pus probleme pe alocuri CSM-ului, chiar dacă nu sunt o formație din prim-planul Europei.

Conversano nu are experiența și valoarea unui astfel de meci, fiind la a doua participare din istorie în cupele europene. Italiencele vor avea probleme în ofensivă, iar probabil polonezele își vor conserva energiile pentru finala de duminică.

Recomandăm cote minime de 1.66 pentru un meci cu maxim 56 de goluri marcate.

HC Zamet Rijeka-US Creteil – Cupa EHF, masculin

În urmă cu o săptămână, croații obțineau o victorie mare, 32-29 în Franța, și foarte surprinzătoare. În ciuda acelui rezultat, Creteil rămâne favorită la calificare, având forța de a întoarce acel scor. Francezii știu la ce să se aștepte în meciul retur, vin după un sezon bun în LNH, iar o eliminare încă din primul tur al Cupei EHF ar fi rușinoasă.

Recomandăm cote minime de 1.57 pentru US Creteil -2.5 la finalul primei reprize.

Dukla Praga-KH Besa Famiglia – Cupa EHF, masculin

Cotele pentru acest meci sunt ciudate, în condițiile în care kosovarii s-au impus în fața celor de la Dukla Praga în primul meci, 35-31, pe teren propriu. Besa Famiglia are în componență foarte mulți jucători buni ex-iugoslavi ce se află în Kosovo pentru a obține cetățenia și pentru a evolua la nivel internațional. Dukla Praga nu este o formație de speriat și chiar dacă se va impune, nu o va face deloc ușor.

Recomandăm cote minime de 1.95 pentru KH Besa Famiglia +7.5 goluri.

RK Gorenje Velenje-RK Nexe – SEHA Liga, masculin

N-ar trebui să ne așteptăm la un meci prea deschis atunci când se află Nexe pe teren. Croații au în acest sezon o echipă formată și din jucători tineri și jucători cu experiență, dar punctul lor forte rămâne defensiva. Gorenje Velenje nu are o forță de atac prea impresionantă, fapt dovedit la Presov, în turneul preliminar al Ligii Campionilor. Ultima dispută directă datează din 2010, deci este irelevantă, însă Nexe a cedat la Zagreb recent într-un meci cu 50 de goluri.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru un meci cu mai puțin de 54.5 goluri marcate.

sursă foto: globalsports.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.