Liga 1: ponturile și analizele etapei (30 septembrie-3 octombrie)

0

Etapa cu numărul 11 a Ligii 1 ne propune duelul primelor două clasate, Steaua București și CSU Craiova, ce va avea loc în capitală duminică seară. Etapa este deschisă vineri, la Iași, unde echipa lui Nicolo Napoli primește replica Timișoarei.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

CSMS Iași vs. Poli Timișoara – vineri, ora 18:00

Poli Iași a coborât până pe locul 8, după ce a înregistrat o singură victorie în ultimele opt partide disputate în campionat. Este o perioadă agitată, Nicolo Napoli nu a dorit să comenteze zvonurile legate de o plecare a sa, astfel că astăzi este un meci pe care Iașiul are nevoie mare să-l câștige.

Timișoara nu a câștigat niciodată în prima ligă la Iași, iar astăzi are în continuare probleme de efectiv. Scutaru, Vădrariu, Poparadu, Pedro Henrique și Popovici sunt în continuare accidentați, iar Croitoru este suspendat. Nici gazdele nu au întreg lotul la dispoziție, Ciucă, Mihalache, Bole și Frăsinescu urmând să absenteze.

Recomandăm cote minime de 1.52 pentru victoria gazdelor.

ASA Târgu Mureș vs. CFR Cluj – vineri, ora 20:30

ASA Târgu Mureș a ajuns pe „0” după victoria de la Timișoara, dar are astăzi în fața una din formațiile bune ale campionatului. ASA a început să își regleze jocul din mers, nu mai este formația care încasa goluri multe, iar acest lucru se vede în rezultatele înregistrate: 1-0 la Timișoara sau 2-1 cu Dinamo.

După victoria cu Steaua, din deplasare, CFR a dezamăgit puțin în disputa cu Gaz Metan de acasă, 1-1. Clujenii au cele mai multe remize din campionat, cinci, iar pentru meciul de astăzi au o absență importantă, Cristi Bud, suspendat.

Cele două echipe s-au întâlnit recent în Cupa Ligii, iar după 90 de minute scorul a fost egal, 1-1. Per-ansamblu, meciurile directe au fost echilibrate, și foarte puține cu multe goluri.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru sub 2,5 goluri marcate în meci.

Gaz Metan Mediaș vs. FC Voluntari – sâmbătă, ora 18:00

Se anunță un meci tare la Mediaș, între două formații ce se vor regăsi probabil la finalul sezonului în play-out. Medieșenii au trei partide consecutive fără înfrângere, toate în fața unor formații importante, Astra (2-0), Pandurii (1-1) și CFR Cluj (1-1). Față de ultimul meci, în lotul Gazului au apărut modificări, Muth a renunțat la fotbal, iar în locul său a fost adus Bernard Onanga Itoua. De asemenea, a mai fost transferat portarul Andrei Marinescu.

Ilfovenii au pierdut 2-3 cu Steaua, însă nu au arătat neapărat rău. Însă, în aceste condiții, FC Voluntari a ajuns la trei înfrângeri consecutive și a coborât pe locul 10 în clasament. Florin Marin nu are absențe pentru acest meci.

E un meci în care se poate întâmpla orice și vă recomandăm să îl evitați: NO BET.

FC Botoșani vs. Dinamo București – sâmbătă, ora 20:30

Presiunea pare a fi mai mare pe Dinamo, după ce „câinii” au cedat 0-1 cu Concordia, pe teren propriu, în ultima etapă. Fanii echipei au fost nemulțumiți, i-au cerut demisia lui Ioan Andone, care a fost însă asigurat de finanțator că nu se pune problema înlocuirii sale. Marea noutate este că în lotul bucureștenilor a revenit Gnohere, reprimit la prima echipă după ce refuzase să-și prelungească înțelegerea.

Botoșaniul se află pe un nesperat loc 4 în Liga 1, chiar deasupra lui Dinamo. Acasă însă este una din cele mai spectaculoase echipe, înregistrând două victorii și două înfrângeri și un golaveraj de 8-7. Leo Grozavu nu-l are la dispoziție pe Bordeianu, suspendat după cartonașul roșu primit la Craiova.

De fiecare dată am văzut meciuri frumoase la Botoșani între cele două echipe și pe acest aspect mizăm și astăzi. Recomandăm cote minime de 1.90 pentru goluri în ambele porți, cu o încredere medie: 5/10.

FC Viitorul vs. Astra Giurgiu – duminică, ora 18:00

Avem în față două echipe ce au reprezentat România în acest sezon în cupele europene, iar Viitorul pare să aibă un mic avantaj. Astra a revenit în urmă cu două zile în România după deplasarea de la Roma, unde a cedat cu 4-0, și ar putea avea probleme de ordin fizic. Gruparea lui Gheorghe Hagi este una din formațiile tari pe teren propriu și a câștigat 10 puncte din ultimele patru meciuri disputate.

Astrei îi place pe terenul Viitorului, reușind să câștige de cinci ori în șapte meciuri în Liga 1 și Cupă.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru goluri în ambele porți la o încredere de 6/10.

FC Steaua vs. CSU Craiova – duminică, ora 20:30

Este derby-ul de clasament al Ligii 1. Steaua și Craiova se află pe primele două poziții, despărțite de trei puncte, iar disputa de astăzi se anunță echilibrată.

Steaua vine după o victorie neconvingătoare cu FC Voluntari, 3-2, și după o remiză cu Villarreal, 1-1, în care putea spera la mai mult dacă ar fi avut curaj. Noii jucători nu s-au integrat încă, fapt afirmat și de Laurențiu Reghecampf, care așteaptă vacanța. Pentru acest meci, în continuare Pintilii, Filip și Aganovic vor lipsi, accidentați.

Craiova n-a primit gol în ultimele două deplasări, însă e adevărat că acum are în fața cea mai tare formație din campionat. Oltenii au ajuns la cinci meciuri fără înfrângere în Liga 1 și vin la București fără Madson, accidentat.

În cele patru meciuri din campionat directe, Steaua nu a pierdut niciodată și s-a impus de trei ori. Astăzi e posibil să fie cel mai echilibrat meci dintre toate și mizăm pe un meci cu minim trei goluri, la o cotă de 2.15, cu o încredere mică: 3/10.

Concordia Chiajna vs. Pandurii Târgu Jiu – luni, ora 20:30

Etapa a 11-a se încheie astăzi cu duelul de la Chiajna. Concordia vine după două meciuri bune făcute pe teren străin, 1-1 la Craiova și 1-0 la Dinamo, dar după o înfrângere grea, 0-2 acasă cu Botoșani. Așadar, este o echipă imprevizibilă, care a marcat doar cinci goluri în acest sezon.

Problemele financiare de la Pandurii încep să aibă efecte. Gorjenii au cedat precedentele două meciuri, 2-3 la Iași și 0-1 cu Viitorul, și în presa centrală chiar s-a vorbit de o grevă a jucătorilor după acest meci.

Situațiile de la club ne fac să evităm acest meci. NO BET!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.