La Liga: ponturile și analizele etapei (30 septembrie-2 octombrie)

0

Cu două victorii în ultimele două etape, Valencia pare a fi pe drumul cel bun. În etapa a șaptea are însă în față un meci ce se anunță foarte interesant, pe teren propriu împotriva celor de la Atletico Madrid. Granzii campionatului, Real Madrid și Barcelona, sunt favoriți în disputele cu Eibar și Celta Vigo.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Real Sociedad vs. Betis – vineri, ora 21:45

Sociedad vine după o victorie cu 4-1 contra lui Las Palmas, iar acum speră să continue seria bună. Gazdele au primit gol în ultimele patru meciuri, iar Betis poate profita. Echipa din Sevilla a pierdut un singur meci din ultimele 5 din La Liga, în derby-ul orasului cu FC Sevilla.

Gazdele nu pot conta pe Aritz Elustondo, suspendat, în timp ce oaspeţii nu au probleme noi de efectiv.

Real Sociedad e neînvinsă în ultimele 8 partide de pe teren propriu cu Betis şi are o medie de peste 2.5 goluri marcate în ultimele 3 jocuri cu adversara de diseară.

Recomandăm minim 1.90 pentru goluri în ambele porți.

Granada vs. Leganes – sâmbătă, ora 14:00

Cu două puncte din 18 posibile în acest sezon, Granada a rămas și fără antrenor, Paco Jemez fiind concendiat în această săptămână. Noul antrenor are mult de muncă în apărare, care a încasat goluri în fiecare din ultimele cinci etape. De partea cealaltă, Leganes a câștigat ultima deplasare, 2-1 cu Deportivo La Coruna.

Gazdele au și ceva probleme de lot, cu Dimitri Foulquier, Franck Tabanou și Rene Krhin accidentați. Oaspeții sunt mai fericiți. Nu au jucători indisponili și atacă partida cu mare încredere. S-au marcat peste 2.5 goluri până acum în ultimele 11 partide ale celor de la Granada, iar gazdele au încasat cel puțin 2 goluri în ultimele 5 dintre ele.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.80 cu miză 4/10.

Sevilla vs. Deportivo Alaves – sâmbătă, ora 17:15

Sevilla are o serie de patru meciuri caștigate în toate competițiile și două partide consecutive în care nu au primit gol pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan. Oamenii lui Jorge Sampaoli au două victorii cu 1-0, dar au și pierdut cu Bilbao.

Alaves în schimb a câștigat un singur meci din ultimele trei partide, dar au o singură înfrângere în acest sezon, cu Valencia.

Gazdele nu se bazează pe Sirigu, suspendat, și au și o listă lungă de jucători accidentați. Tremoulinas, Krohn-Dehli, Soria, Carrico si Rami sunt oamenii pe care nu îi poate folosi Sampaoli. De la Alaves nu lipsește nimeni la acest meci.

Alaves are o misiune dificilă. Sevilla e neînvinsă în 18 din ultimele 20 de partide de pe teren propriu.

Recomandăm victoria gazdelor și 2 sau 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.55 și miză 2/10.

Osasuna vs. Las Palmas – sâmbătă, ora 19:30

Osasuna are un sezon catastrofal, fără victorie și cu doar două puncte câștigate până acum. Apărarea a fost principala problema, 13 goluri încasate în 5 partide. De partea cealaltă, oaspeții vin după o remiza istorică obținută în minutul 85 a partidei cu Real Madrid de pe teren propriu.

De la gazde lipsește Mario Fernandez, în timp ce oaspeții nu pot conta pe Sergio Araujo, prins de poliție în această săptămână beat la volan. Pedro Bigas este accidentat, iar Jonathan Viera este incert.

Las Palmas a pierdut 5 din ultimele 6 partide disputate în deplasare în acest sezon, iar în toate s-au marcat peste 2.5 goluri. Gazdele în schimb n-au mai caștigat de 6 meciuri în La Liga.

Cu al treilea atac al competiției după Barcelona și Real, ”canarii” ne dau motive să credem în cota minimă de 2.50 pentru minim 2 goluri marcate în deplasarea de la Osasuna, pentru care recomandăm miză de 3/10.

Deportivo vs. Sporting Gijon – sâmbătă, ora 21:45

Cu Florin Andone în atac, Deportivo nu a mai câștigat de cinci meciuri în La Liga și a marcat un singur gol! Singura victorie din acest sezon a venit însă pe teren propriu, cu un gol marcat de Lucas Perez, vândut între timp la Arsenal.

După un start bun de sezon, Sporting a pierdut ultimele trei meciuri la rând, cu Barcelona, Celta Vigo și Atletico Madrid, partide în care a marcat un singur gol și a încasat 12.

De la gazde lipsește Faycal Fajr, eliminat etapa trecută, iar Carles Gil este accidentat. Oaspeții îl au suspendat pe Alberto Lora, iar Nacho Cases este accidentat pentru această partidă.

Deportivo n-a reușit să câștige 25 din ultimele 28 de meciuri din La Liga. În 5 din ultimele 7 meciuri, gazdele nu au reușit să marcheze și sunt șanse mari ca Florin Andone să înceapă meciul de pe bancă după ce a dezamăgit la debutul său.

Pentru echipa PdP este meci de NO BET!

Valencia vs. Atletico Madrid – duminică, ora 13:00

Valencia a câștigat ultimele două partide cu interimarul Voro pe bancă, dar șefii clubului au deci să-l numească pe italianul Cesare Prandelli. Fostul selecționer al Italiei va prelua de luni echipa, astfel că tot Voro va conduce echipa cu Atletico Madrid. Valencia a primit gol în toate meciurile din acest sezon, o problemă pe care Prandelli trebuie s-o rezolve.

Atletico în schimb are patru meciuri din ultimele cinci fără gol primit, Barcelona fiind singura care a reușit să-l învingă pe Oblak, în remiza 1-1.

De la gazde lipsește în continuare Ezequiel Garay, în timp ce oaspeții nu pot conta pe Diego Godin și Jose Maria Gimenez.

Atletico Madrid e neînvinsă în ultimele șapte partide din La Liga și nu a primit gol în 9 din ultimele 12 partide. Valencia a marcat cel puțin două goluri în ultimele 3 partide de acasă.

Madrilenii sunt favoriții întâlnirii, dar sugestia noastră este să evitați acest meci de pe cupoane. NO BET!

Real Madrid vs. Eibar – duminică, ora 17:15

După un start bun de sezon, Real Madrid a remizat trei partide la rând în toate competițiile, motiv pentru care  antrenorul Zinedine Zidane a fost băgat în ședință de Florentino Perez.

Madrilenii au încasat cinci goluri în ultimele trei meciuri, iar acum speră să revină la seria bună din startul sezonului. Eibar pare adversara potrivită, o echipă care a scăpat fără gol primit doar o singură dată în ultimele patru partide.

De la gazde lipsesc Casemiro și Marcelo, în timp ce oaspeții nu pot conta pe fundașul central Alejandro Galvez.

Chiar dacă are o serie proastă, Real Madrid e neînvinsă în ultimele 18 partide de pe Santiago Bernabeu și a marcat cel puțin două goluri în 16 din aceste partide. Eibar a pierdut șase din ultimele șapte deplasări din La Liga.

Recomandăm victoria gazdelor și ambele echipe să marcheze la cote minime de 2.20 și mize mici 2/10.

Espanyol vs. Villarreal – duminică, ora 19:30

Espanyol a pierdut cu Celta Vigo după ce reușise prima victorie din acest sezon, iar oamenii lui Quique Sanchez Flores au ajuns la cinci meciuri la rând cu gol încasat, comportament atipic pentru echipele lui Flores.

Villarreal are o serie de cinci meciuri fără înfrângere, dar ultimul rezultat a fost destul de surprinzător, 1-1 cu Steaua pe National Arena.

Oscar Duarte și Leo Baptistao sunt incerți pentru gazde, în timp ce oaspeții nu se bazează pe Roberto Soldado, accidentat pentru o perioadă mai lungă.

Espanyol a încasat cel puțin 2 goluri în ultimele patru meciuri de pe teren propriu, iar Villarreal vine după o serie de șase meciuri fără înfrângere în La Liga.

Recomandarea noastră este cota minimă 1.80 pentru goluri în ambele porți cu miză 2/10.

Malaga vs. Athletic Bilbao – duminică, ora 19:30

Malaga a câștigat un singur meci în acest sezon, 2-1 cu Eibar, iar apărarea echipei lui Juande Ramos a fost învinsă în fiecare partidă. Oaspeții vin după o serie de patru victorii la rând în care au scăpat fără gol încasat în doar o singură partidă.

Keko este accidentat de la gazde, iar Zdravko Kuzmanovic este incert pentru această partidă. Oaspeții nu po conta pe Eneko Boveda.

Bilbao are o serie spectaculoasă, cu patru victorii la rând și cu cel puțin două goluri marcate în ultimele 3 meciuri.

Recomandăm NO BET

Celta Vigo vs. FC Barcelona – duminică, ora 21:45

Celta Vigo și-a întors soarta în acest sezon, are trei victorii la rând, cinci meciuri fără înfrângere și un singur gol primit, moment excelent pentru vizita Barcelonei. Catalanii au câștigat ultimele trei meciuri din deplasare cu 12 goluri marcate și doar două primite.

Gazdele nu se pot baza pe Orellana, în timp ce Luis Enrique nu se poate baza în continuare pe Lionel Messi și Samuel Umtiti.

Chiar și fără Messi, Barcelona s-a descurcat și a marcat cinci goluri în poarta celor de la Gijon etapa trecută. Turcul Arda Turan va juca din nou, după ce a marcat în meciul cu Gladbach din Champions League.

Recomandăm minim 1.85 pentru victoria Barcelonei și minim 3 goluri înscrise în meci la mize de 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.