Bundesliga: pronosticurile și analizele etapei (30 septembrie-2 octombrie)

0

A șasea etapă a Bundesligii stă să înceapă. Înaintea acestei runde, ultimele două formații sunt, surprinzător, Hamburg și Schalke, două formații de tradiție, care vor avea misiuni dificile și în weekend. Derby-ul etapei este programat la Leverkusen, între Bayer și Dortmund.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

RB Leipzig vs. FC Augsburg – vineri, ora 21:30

Uvertura etapei în Bundesliga înseamnă un joc interesant, în care favorită principală este formația gazdă, care se află într-o formă excelentă. Leipzig este neînvinsă, cu două victorii și trei egaluri, marcând în fiecare joc. Timo Werner este golgheter cu trei reușite, iar gazdele vor dori, cu siguranță, să mărească zestrea de puncte.

Până acum, în meciurile lui Augsburg s-a remarcat prestația unui joc închis, echipa obținând însă două victorii, cu un golaveraj negativ, 4-6. În ultimele trei meciuri ale lui Augsburg, s-au marcat sub 2.5 goluri, așa că atenție la această posibilitate.

Leipzig va fi lipsită de aportul lui Forsberg, Gipson și Papadopoulos, la care se adaugă mai vechiul accidentat Klostermann. De la vizitatori nu vor putea juca Bobadilla, Friedrich și Kohr.

Sugestia noastră este să jucați victoria gazdelor, dacă găsiți această cotă la un minimum de 1.75.  

Bayern Munchen vs. FC Koln – sâmbătă, ora 16:30

Neînvinsă de 15 meciuri oficiale consecutive, pe plan intern, Bayern Munchen este gazda partidei cu FC Koln, o formație în formă, care va veni pe Allianz Arena să își vândă scump pielea. Bayern vrea, desigur, să înceapă luna octombrie cum se cuvine și să continue marșul triumfal.

Koln se laudă și ea cu o serie de 10 meciuri în care a fost invincibilă, așa că va ieși o dispută pe cinste, care se poate numi chiar derby. Grija apărării bavareze, pentru acest meci, va fi să îl anihileze pe Modeste, autor a patru goluri în primele cinci etape, în contul lui Koln.

Bayern este un pic obosită după deplasarea de la Madrid, din Liga Campionilor, însă tocmai din acest motiv va trebui să se revanșeze în meciul cu Koln. Doar Badstuber nu poate fi folosit la gazde. Koln are o listă mai lungă de accidentați: Bittencourt, Hogger, Kessler,Maroh și Rausch.

Dacă prindeți solistul pe Bayern la cota de 1.20, jucați-l la mize de 8/10 sau în bilete COMBO.

Hertha Berlin vs. Hamburg – sâmbătă, ora 16:30

Meci decalibrat pentru formația oaspete, care nici în acest sezon nu găsește cadența potrivită, după ce în campionatul trecut a avut mult noroc și a evitat retrogradarea.

Hamburg nu a câștigat de patru meciuri consecutive, iar golaverajul de 2-10, identic, ce coincidență, cu al lui Darmstadt, Ingolstadt și Schalke, nu este o mândrie.

De partea cealaltă, Herta este în sextetul de frunte, cu 10 puncte și golaveraj 9-7, echipa berlineză, singura reprezentantă a capitalei administrative germane în Bundesliga, dorind ca în acest sezon să bată la porțile cupelor europene.

Din punct de vedere al lotului, Hertha are unele probleme din cauza numeroaselor accidentări. Vor lipsi Brooks, Darida, Duda, Kalou, Korber și Ronny, ceea ce face ca Hertha, în această rundă, să fie campioana infirmeriei. De partea cealaltă, Hamburg îl raportează doar pe Diekmeier ca jucător accidentat.

Opinia noastră este că Hertha își va fructifica avantajul valoric și pe cel al terenului propriu, așa că sugerăm să solistul pe mâna gazdelor, de jucat la o cotă minimă de 2.00 cu mize de 4/10.

Ingolstadt vs. Hoffenheim – sâmbătă, ora 16:30

Echipa oaspete este pe val, cum se spune metaforic, fiind principala favorită în această partidă. Hoffenheim nu a mai pierdut de 5 meciuri, iar Mark Uth, golgeterul oaspeților cu 3 goluri, principalul pericol, nu va juca, deci un motiv în plus de îngrijorare pentru oaspeți.

Ingolstadt are un singur punct obținut în cvintetul de meciuri care a trecut de la începutul campionatului în Bundesliga. Formația încă nu și-a găsit echilibrul și dinamica, astfel că, în opinia noastră, semnul de X2, deși la o cotație relativ mică, are foarte mari șanse de reușită.

De la Ingolstadt lipsește Bregerie, în timp ce de la oaspeți nu vor juca, din motive medicale, Bikackic, Uth, Terrazino, Schwegler și Wagner.

Mergem pe aceeași sugestie, deja anunțată, a semnului de X2 la această partidă, care poate fi jucată la o cotă minimă de 1.70 cu mize de 5/10.

SV Darmstadt vs. Werder Bremen – sâmbătă, ora 16:30

Meci echilibrat între două echipe care au drept principal obiectiv, în acest sezon, salvarea de la retrogradare. Gazdele sunt presate să obțină punctele puse în joc, din cauza rezultatelor anterioare.

La ambele echipe apărările au lăsat de dorit, Darmstadt primind 10 goluri până acum, în timp ce Werder a încasat 15. Darmstadt are cel mai slab atac din Bundesliga, cu numai 2 goluri reușite în cinci etape. Cele două sunt vecine de clasament, locurile ocupate fiind 14,respectiv 15.

Absenți vor fi Guwara, Platte, Schipplock și Sulu, de la gazde, în timp ce oaspeții nu îi vor avea în distribuție pe Bartels, Caldirola, Kruse și Pizzaro.

Recomandarea noastră, cu privire la această dispută, este NO Bet.

Freiburg vs. Eintracht Frankfurt – sâmbătă, ora 16:30 

Meci foarte greu pentru pariori, între două echipe care pot juca oricum, deoarece alternanța între meciurile bune și cele mai puțin reușite este evidentă, în ambele tabere.

Totuși, Eintracht a reușit să găsească o linie constantă în ultimele trei etape, în care nu a pierdut. În plus, Alexander Meier este cea mai mare amenințare pentru poarta adversă, el fiind golgeterul oaspeților, cu trei goluri marcate până acum.

Freiburg, la rândul ei, nu a mai cunoscut meciul nul de șapte partide, ceea ce demonstrează că echipa nu se bazează foarte mult pe idei tactice, acționând, în multe cazuri, instinctual.

Câte cinci jucători din ambele tabere vor absenta. Guede, Hufnagel, Kempf, Meffert și Nielsen de la gazde, respectiv Abraham, Burjaki, Medojevic, Stendera și Varela de la formația vizitatoare.

Sugestia noastră este să vă orientați spre alte alegeri de pariere, acest meci fiind foarte dificil de pronosticat, deci No Bet.

Bayer Leverkusen vs. Borussia Dortmund – sâmbătă, ora 19:30 

Super meci sâmbătă seara în Bundesliga, cu Leverkusen pusă la grea încercare de Borussia care este în formă excelentă și va încerca să prelungească senzaționalul șir de cinci victorii consecutive.

Să aruncăm o privire peste buletinele medicale ale celor două formații. La Leverkusen nu vor evolua Bellarabi și Yurchenko, în timp ce oaspeții nu se pot baza pe serviciile lui Bartra, Sven Bender, Durm și Reus.

Ambele combatante vin după egaluri prețioase în Liga Campionilor. Aspirinele au remizat acasă, 1-1, cu Monaco, în timp ce Borussia a ținut în șah pe Real Madrid, 2-2.

Apetitul ofensiv al celor două poate fi o soluție interesantă de pariere pentru acest meci deschis oricărui rezultat. Astfel, sugerăm să mizați pe selecția că ambele echipe marchează și minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.80 cu mize 5/10.

Wolfsburg vs. Mainz – duminică, ora 16:30

Duminica fotbalistică este înfrumusețată de acest meci din Bundesliga, în care se întâlnesc două echipe cu oarece pretenții în fotbalul german. ”Lupii” nu se simt foarte confortabil în fața propriilor suporteri, știind că nu au mai câștigat de patru meciuri consecutive în campionat. Din acest motiv, Wolfsburg va forța cu această ocazie, mai ales că adversarul este unul relativ accesibil, în comparație cu alte combatante din întrecere.

Mainz a demonstrat că știe să abordeze meciurile din deplasare, obținând puncte la adevăr în acest sezon. Golgeterul Yunus Malli va fi greu de marcat, el având o medie de eficiență foarte bună, cu trei goluri reușite în actualul sezon.  Azzaoui, Didavi, Guilavogui și Luiz vor lipsi de la gazde, din pricina problemelor medicale. De partea cealaltă, sunt accidentați Balogun, Gbamin și Silva. Spaniolul Rodriguez este suspendat și nu poate să apere culorile oaspeților în acest meci.

Sugestia noastră pentru acest meci este No Bet.

Schalke 04 vs. Borussia Monchengladbach – duminică, ora 18:30

Meciul care trage cortina peste etapa a șasea a Bundesligii va avea loc pe superba Veltins Arena din Gelsenkirchen. Minerii dețin nedorita poziție de  lanternă roșie, colapsul celor de la Schalke fiind cifrat prin 0 puncte în cinci etape și un golaveraj dezastruos, 2-10.

Linia statistică a gazdelor nu suportă nicio comparație cu cea a Borussiei Monchengladbach, care are o singură înfrângere, 10 puncte și golaveraj 10-6. Mai mult, ca să confirme forma bună a perioadei, Borussia a legat trei meciuri consecutive în campionat fără înfrângere.

Vor absenta de la gazde Coke și Temperley, iar de la oaspeți Schulz și Strobl, toți cei enumerați fiind accidentați. Schalke are însă moral după acel 3-1 cu Salzburg, în Liga Europa, într-o etapă în care Borussia a pierdut acasă, ce-i drept în Liga Campionilor, cu Barcelona, scor 2-1.

Oaspeții sunt epuizați, așa că opinăm că Schalke va obține primele puncte în actuala stagiune. Sugerăm pronosticul de 1, la o cotă minimă de 2.30 cu grad de încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.