Serie A: ponturile și analizele etapei (1-2 octombrie)

0

După victoria cu 4-0 în fața Astrei Giurgiu din Europa League, AS Roma are un nou meci pe teren propriu. Gruparea din capitala Italiei o va întâlni pe Inter în derby-ul etapei, programat duminică de la ora 21:45. Meci foarte interesant va fi și la Udine, unde se deplasează Lazio.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Pescara vs. Chievo – sâmbătă, ora 19:00

Primul meci al etapei din Serie A propune un joc destul de greu pentru pariori, între Pescara și Chievo. Oaspeții au un rezultat favorit în această stagiune, două victorii ale lor consemnându-se cu scorul de 2-1. Pe de altă parte, în patru meciuri din șase, Pescara a trimis pronosticul în peste 2,5 goluri.

Așadar, rezultă din coroborarea datelor statistice, că ne putem baza pe echipe deschise, care atacă și la meciurile cărora sunt premise să se înscrie goluri. Bahebeck, Coda și Gyomber sunt absenții gazdelor, în timp ce Chievo are tot lotul valid.

Pescara nu a câștigat de patru meciuri, având ultimele două întâlniri remiză. Chievo a pierdut runda trecută la Napoli, cu 2-0.

Ideea noastră de pariere, pentru acest meci, este peste 2,5 goluri, de jucat la o cotație minimală de 2.20 cu miză 3/10.

Udinese vs. Lazio – sâmbătă, ora 21:45

Un alt joc imprevizibil, deoarece cele două combatante, Udinese și Lazio, au un joc greu de încadrat între limite conceptuale clare. Cele două formule de echipă sunt dinamice, în sensul că pot apărea oricând schimbări importante de tactică și de jucători utilizați.

Lazio a reușit să își securizeze poarta și să nu primească gol, în două meciuri ale începutului de campionat italian. Gazdele îi au la infirmerie pe Halfredsson, Samir și Widmer. De la oaspeți vor absenta Basta, Biglia și Marchetti, în schimb Radu Ștefan este anunțat că va juca titular pe postul de fundaș stânga.

În ultimele două meciuri de pe Dacia Arena Lazio nu a primit gol, anul trecut fiind 0-0, iar acum două ediții romani câștigând această deplasare cu 1-0.

Sugerăm să evitați acest meci pe buletinele de pariere, deci No Bet.  

Empoli vs. Juventus – duminică, ora 13:30

Bate Juve pe terenul lui Empoli? Noi credem că da, urmând să argumentăm această afirmație în rândurile de mai jos.

Cele două formații sunt situate la poli diametrali opuși ai clasamentului, iar capitolul de experiență o dezavantajează clar pe echipa gazdă, ca să nu mai vorbim de cel valoric. Empoli are numai patru puncte din șase runde, fiind penultima, în condițiile în care a jucat și cu Crotone, obținând o victorie pe care toată lumea în acest sezon și-a trecut-o în programare. Empoli este departe de formula incomodă de anul trecut, echipa neavând o valoare de grup care să sperie. Gazdele nu au înscris de 270 de minute în Serie A, iar Pucciarelli, principalul atacant, încă nu este alimentat de mijlocași.

Juventus nu are nevoie de prezentări suplimentare, fiind o echipă cu forță și coeziune. Toți ochii sunt pe acest meci care se dispută înaintea blocului principal al etapei, așa că Bătrâna Doamnă va trage tare. De la Empoli lipsesc Bartra, Costa, Tchantouria și veteranul Maccaronne. Oaspeții nu se pot baza pe serviciile unor jucători ca Asamoah, Benatia, Pjanic sau Rugani.

Sugerăm să jucați 2 solist, la o cotă minimă de 1.30, grad de încredere 8/10, sau în bilete combo.    

Atalanta vs. Napoli – duminică, ora 16:00

Acest meci trebuie judecat în consonanță cu partida pe care marea rivală a napoletanilor, Juventus Torino, o susține pe terenul celor de la Empoli, unde are toate șansele să obțină toate cele trei puncte. Napoli este, astfel, obligată să joace la victorie la Bergamo, unde Atalanta, cu siguranță, va evolua tare, în speranța unui rezultat favorabil.

Napoli nu a pierdut în ultimele nouă partide oficiale din campionat și, cu siguranță, dorește să ajungă la un standard jubiliar. Napoli se bazează pe câțiva jucători-cheie, charismatici prin modul lor de exprimare în teren. Lorenzo Insigne are deja trei pase decisive în startul campionatului, iar Callejon a fost responsabil cu golul, având cinci reușite. Pe această axă ne bazăm un pronostic în favoarea echipei vizitatoare, Atalanta neavând încă mijloacele umane necesare să se opună.

Carmona este accidentat iar Kessie suspendat de la gazde. La oaspeți, alături de fundașii Albiol și Chiricheș, El Kaddouri nu va putea fi utilizat.

Sugestia noastră este 2 solist, la o cotă minimă de 1.60, grad de încredere 6/10.

Bologna vs. Genoa – duminică, ora 16:00

Bologna și Genoa se vor afla față în față duminică, încercând să obțină cât mai mult dintr-un joc pe care ambele tabere în consideră a fi foarte greu. Genoa a avut un start de campanie foarte bun, dar important este ca echipa să găsească acea cheie de constanță care să aducă permanent puncte și să asigure saltul echipei spre zona cupelor europene.

Bologna este periculoasă prin natura jocului său plin de elan, care a făcut ca echipa gazdă să marcheze în fiecare etapă a actualului sezon. Nu sunt de neglijat ultimele rezultate ale Bolognei, 2-0 cu Sampdoria acasă și 1-1 în deplasare la Napoli, care ar pune pe gânduri orice antrenor advers.

Genoa vine după două meciuri nule, 0-0 cu Napoli și 1-1 cu Pescara, ambele pe teren propriu. Dacă în primul caz genovezii au câștigat un punct, în cel de-al doilea se poate spune că au pierdut două. Genoa are și o restanță, așa că locul ei în ierarhie poate fi mai sus.

Gastaldello, Krafth și Mirante sunt indisponibili de la amfitrioni, în timp ce oaspeții nu i-au convocat pe Edenilson, Ocampus, Pavoletti și Pandev, ultimul fiind suspendat.

Grijă mare la acest meci la care sugestia noastră este No Bet.

Cagliari vs. Crotone – duminică, ora 16:00

Cagliari are o șansă bună de a sălta în clasament, în urma acestui meci de pe teren propriu, în care adversară este ocupanta ultimului loc, Crotone, formație care, până acum, a acumulat un singur punct în clasament. Este, deci, o pâine bună de mâncat pentru gazde, care au nevoie de victorie pentru a-și îmbunătăți linia statistică, dar și moralul.

Crotone a încasat șapte goluri în ultimele două partide, lucru de care este conștient Marco Boriello, atacantul-golgheter al gazdelor, cu patru reușite până în prezent. Cagliari nu a pierdut în cele trei meciuri de pe teren propriu ale stagiunii, cedând puncte doar în fața celor de la AS Roma. Sunt deci mici șansele ca oaspeții să producă o surpriză, așa că putem îndrepta liniștiți miza spre succesul amfitrionilor.

Vor lipsi de la Cagliari Farias, Ioniță și Sturari, respectiv Rosi, care nu poate fi folosit la Crotone.

Sugerăm 1 solist, la cotă minimă de 1.60, care este în scădere. Gradul de încredere acordat acestui pronostic este 8/10.   

Sampdoria vs. Palermo – duminică, ora 16:00 

Sampdoria, deși în general nu se simte confortabil în compania unor echipe de genul celor de la Palermo, are o mare șansă. Oaspeții sunt ”într-un picior” după un buletin medical aglomerat de nume ca Bentivegna, Giuliano, Quaison, Rajkovic și Trajkovski. În schimb, prima echipă a orașului genovez l-a raportat ca accidentat doar pe Pavlovic, ceea ce este infinit mai puțin, în comparație cu trupa oaspete.

Sampdoria nu a câștigat de patru meciuri, iar frustrarea s-a adunat în acest vestiar. Palermo a lăsat o bună impresie inclusiv la ultima dispută cu Juventus, pierdută la limită, cu 1-0. Cele două sunt vecine de clasament, așadar avem un meci de ”6 puncte”.

Cota pe victoria gazdelor a crescut de la 1.55 până în jur de 1.70, ceea ce ne face să fim atrași de această variantă de pariere, gradul de încredere acordat evenimentului respectiv fiind de 4/10.

AC Milan vs. Sassuolo – duminică, ora 19:00

Joc tare interesant pe San Siro din Milano, cu echipa gazdă cotată ca favorită. Milanezii au o mare șansă în a obține victoria, sesizată și de operatorii caselor de pariuri, care au modificat cota de solist al gazdelor de la 1.90, până spre 1.65.

Sassuolo încă nu are un lot suficient de numeros ca să meargă pe două fronturi. Înfrângerea de joi, din Europa League, 1-3 la Genk, se datorează uzurii și oboselii. Lista accidentaților echipei oaspete este realmente impresionantă: Berarrdo, Cannavaro, Duncan, Gazzola, Matri, Missiroli și Sensi. Milanezii nu îl au la dispoziție pe Fernandez, accidentat și pe Paletta, învoit pentru motive personale.

Milanul, exonerat de grijile europene, poate câștiga acest meci. Pariem 1 solist dacă îl prindem la 1.70, cu o miză a încrederii de 6/10.

Torino vs. Fiorentina – duminică, ora 19:00 

Meci frumos pentru cineva care nu este dispus să parieze, ci doar să asiste în calitate de spectator neutru.

Fiorentina este neînvinsă în ultimele patru partide din campionat și are o restanță la dispoziție, pentru acumulare de puncte. De partea cealaltă, Torino a încheiat în acest sextet de etape de două ori cu 0-0, acesta fiind rezultatul cel mai frecvent. Torinezii au în Lorenzo De Silvestri cel mai bun pasator din echipă, cu 3 assituri.

Totuși, asupra lui De Silvestri și Lopez planează semne de întrebare cu privire la forțele lor fizice. Sigur vor lipsi de la gazde Molinaro și Obi, accidentați, plus Vives, suspendat. Astori și Rodriguez, mai mult ca sigur, nu vor intra în planurile tactice ale firenzinilor.

Sugerăm să ocolim în alegerile noastre acest meci, deci No Bet.

AS Roma vs. Inter Milano – duminică, ora 21:45

Agenda duminicală a pariorului se încheie cu un meci tare, din campionatul italian, în care, de la ora 21.45, se vor întâlni AS Roma și Inter Milano. Cele două nume mari ale Cizmei au evoluat la mijlocul săptămânii în grupele Europa League, competiție de unde vin cu sentimente diferite.

Inter Milano este la a doua înfrângere în Europa League, semn că elevii lui Franck de Boer sunt totalmente neinteresați de această competiție continentală intercluburi. În schimb, AS Roma s-a impus clar, 4-0, în fața campioanei României Astra Giurgiu, deși și-a protejat și odihnit o serie de titulari.

În campionat, Interul este neînvinsă de cinci meciuri și a făcut partide excelente contra formațiilor de top pe care le-a întâlnit, totul culminând cu victoria din meciul cu Juventus. Mauro Icardi a înscris șase goluri și se află într-o formă de invidiat.

De partea cealaltă, capitolinii sunt angrenați în lupta pentru primele locuri. Probabil că veteranul Totti, de 40 de ani, nu va juca deoarece a fost utilizat joi, cu Astra. Revine însă bosniacul Dzeko, care se va baza pe pasele verticale ale lui Nainggolan sau El Shaaravy.

Nura, Rudiger, Rui și Vermaelen sunt accidentați de la echipa lui Spaletti, în timp ce Joao Mario nu va evolua pentru echipa milaneză.

Sugestia noastră este să jucați ambele marchează, la un minim de 1.65, cu grad de încredere 6/10.  

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.