Ligue 1: ponturile și analizele etapei (30 septembrie-2 octombrie)

0

Într-un start de sezon dificil. PSG are în față un meci important, cu Bordeaux, în runda a opta din Ligue 1. Cu siguranță însă că meciul etapei din Franța este cel de duminică, în care Lyon primește vizita lui Saint Etienne. Liderul Nice mai poate adăuga trei puncte în clasament, urmând să întâlnească pe Lorient pe teren propriu.

Rennes vs. Guingamp – vineri, ora 21:45

Rennes a avut un start bun de sezon, dar a eşuat surprinzător etapa trecută cu Dijon, când a pierdut cu 0-3. Din fericire, derby-ul Bretaniei se dispută pe teren propriu, acolo unde Rennes are un palmares perfect. Guingamp a căzut pe 8 după înfrângerea de la Bastia şi a ajuns la 2 înfrângeri în ultimele trei partide. Totuşi, meciul de la Bastia a fost înregunat de starea gazonului, iar oaspeţii nu au avut două înfrângeri consecutive în acest sezon.

Cei de la Rennes l-au pierdut în această săptămână pe fiul antrenorului, Yoann Gourcuff, care se alătură celorlalţi doi jucători accidentaţi, Clément Chantôme şi Habib Habibou. Oaspeţii au probleme mari de lot, cu Reynald Lemaître, Alexandre Mendy, Etienne Didot, Jonathan Pereira şi Nicolas Benezet accidentaţi şi cu Fernando Marçal suspendat. Dorian Lévêque este incert.

Rennes a câştigat cele 3 meciuri de pe teren propriu din acest sezon cu o medie de peste 2.5 goluri marcate. Gazdele au încasat cel putin 2 goluri în ultimele 3 partide din Ligue 1.

Recomandăm minim 1.50 pentru linia de handicap 0 în favoarea victoriei gazdelor, însemnând returnarea mizei în caz de egalitate.

PSG vs. Bordeaux – sâmbătă, ora 18:00

Ambele echipe sunt la egalitate în clasament, locul 4, cu un PSG care a suferit deja două înfrângeri cu Unai Emery, câte a avut în tot sezonul trecut. PSG nu mai are șanse la primul loc înainte de pauza internațională, dar e nevoită să bată ca să nu mai piardă teren față de primele locuri.

Bordeaux n-a reușit să dea gol cu Caen etapa trecută și a avut probleme cu echipele care se apără, ceea ce nu va fi cazul cu PSG. Anul trecut a fost 2-2 pe Parc des Princes, după două erori mari ale portarului Kevin Trapp.

Unai Emery e forțat să facă niște schimbări din cauza programului încărcat, dar și din cauza evoluțiilor sub așteptări ale unor jucători. Aurier este suspendat, iar Ben Arfa, Jese și Rabiot sunt incerți pentru această partidă.

Bordeaux merge în capitală fără Valentin Vada, Maxime Poundjé și Nicolas Maurice-Belay, dar l-a recuperat pe Toulalan, care a revenit la antrenamente
în această săptămână.

PSG a câștigat 6 din ultimele 7 partide disputate pe teren propriu, iar în 5 dintre ele nu a primit gol, iar media de goluri a fost peste 2.5.

Recomandăm peste 3 goluri în handicap asiatic la minim 1.80 cu miză 4/10, ceea ce înseamnă returnarea mizei în caz de fix 3 goluri.

Lille vs. Nancy – sâmbătă, ora 21:00

Lille a pierdut etapa trecută cu Saint Etienne și a ajuns pe ultimul loc, cu 4 puncte din șapte partide. Nici Nancy nu se simte mai bine, locul 19, cu un punct în plus față de adversara din această etapă. Oaspeții au o problemă în atac. Etapa trecută au trimis 15 șuturi pe lângă poartă în meciul cu Nice, liderul din Ligue 1.

Ambii antrenori sunt în pericol în eventualitatea unui eșec, iar ambii se confruntă cu probleme de lot. Gazdele nu pot conta pe Mounir Obbaddi și Nicolas de Préville, în timp ce Ryan Mendes este incert, iar Franck Beria este susependat.

De la Nancy lipsesc Youssouf Hadji și Vincent Muratori, accidentați.

Lille a pierdut ultimele patru meciuri în Ligue 1, în timp ce Nancy nu a marcat în 5 din ultimele șapte meciuri de campionat. Se anunță o luptă crâncenă pentru că cine pierde riscă să piardă contactul cu echipele aflate deasupra liniei de deasupra retrogradării.

Meciul în sine este unul de NO BET

Dijon vs. Montpellier – sâmbătă, ora 21:00

Neînvinsă acasă în acest sezon, Dijon primește vizita lui Montpellier, o echipă care n-a mai câștigat în Ligue 1 de șase meciuri. Chiar și așa, diferența dintre cele două echipe este de un singur punct în clasament, iar lupta se anunță strânsă. Montpellier a pierdut toate deplasările din acest sezon, iar acum merge pe un teren unde Rennes și Lyon au fost înfrânte.

Gazdele nu se pot baza pe Florent Balmont, suspendat, și nici pe Marvin Martin, Julio Tavares, Arnold Bouka-Moutou și Romain Amalfitano, toți accidentați.

Daniel Congré este singurul absent de la oaspeți, care l-au legitimat pe atacantul Frédéric Hantz în această săptămână, însă acesta are șanse mici să debuteze cu Dijon.

Ne așteptăm la un meci echilibrat și imprevizibil, iar cotele nu sunt în avantajul pariorului, astfel că recomandarea noastră este NO BET!

Nantes vs. Bastia – sâmbătă, ora 21:00

Cu doar 5 puncte în 7 etape, antrenorul lui Nantes este în pericol de demitere dacă nu va reuși să aducă cele trei puncte din meciul cu Bastia de pe teren propriu. Bastia vine după câteva rezultate bune, mai ales pe teren propriu, acolo unde se dau lupte grele indiferent de adversar.

Amenințat cu demiterea, antrenorul René Girard se confruntă cu probleme mari de lot. Valentin Rongier, Anthony Walongwa, Koffi Djidji și Abdoulaye Touré sunt accidentați, iar René Girard, Diego Carlos și Jules Iloki revin toți după accidentări și nu pot fi forțați, mai ales cu un adversar ca Bastia.

Oaspeții i-au pierdut pe Abdelhamid El Kaoutari, Florian Raspentino, Ismaël Diallo, Alexander Djiku și Farid Boulaya, iar golgheterul Enzo Crivelli este suspendat în urma eliminării de la meciul cu Saint Etienne. Și Jean-Louis Leca este suspendat, din cauza cumului de cartonașe galbene.

Nantes nu a reușit să marcheze în 5 din ultimele 7 partide disputate pe teren propriu și n-a mai câștigat în Ligue 1 de șase meciuri.

Există mari șanse să vedem un PSF X, dar pentru noi este meci de NO BET!

Caen vs. Toulouse – sâmbătă, ora 21:00

Caen a avut o lună proastă, cu un singur punct câștigat din 12 posibile în septembrie. Toulouse vine după o victorie mare cu PSG etapa trecută, obținută cu cel mai tânăr prim 11 din Ligue 1 în acest sezon. După ani buni în care s-a luptat la retrogradare, Toulouse se impune ca una din forțele Franței în acest sezon și rămâne de văzut cum se va descurca din această postură.

Gazdele au avut un start bun de sezon, până la meciul cu PSG însă, când au încasat șase goluri de campioni. Antrenorul lui Caen nu se bazează pe Syam Ben Youssef, suspendat. Și oaspeții au un jucător suspendat, pe Steeve Yago, pentru cumul de cartonașe galbene.

Toulouse a câștigat ultimele trei meciuri de campionat cu cel puțin două goluri marcate.

Recomandăm goluri în ambele porți la minim 1.85 și mize 4/10.

Metz vs. Monaco – sâmbătă, ora 21:00 

Metz a scăpat fără gol primit în patru din ultimele cinci partide și vine după o victorie cu 1-0 în fața lui Montpellier. Monaco a avut meci în Champions League, dar are o formă bună, în ciuda înfrângerii umilitoare cu Nice de săptămâna trecută. Antrenorul oaspeților nu se poate baza pe Tiemoué Bakayoko, suspendat, în timp ce Nabil Dirar și Falcao sunt accidentați. Benjamin Mendy și Adama Traoré sunt incerți, iar antrenorul Leonardo Jardim poate roti câțiva jucători din cauza programului încărcat.

Au fost marcate peste 2.5 goluri în ultimele 5 meciuri disputate de Monaco, echipă care are cinci victorii în ultimele 6 partide. Gazdele în schimb au primit cel puțin 2 goluri în 5 din ultimele 6 partide de pe teren propriu.

Monaco ar putea urca pe primul loc cu o victorie astăzi. 86% din meciurile în care au fost implicați monegascii în acest sezon de Ligue 1 au avut cel puțin 3 goluri, iar în cazul lui Metz procentajul se ridică la 57%. Recomandăm minim 3 goluri înscrise la cote minime de 1.90 și miză 7/10.

Angers vs. Marseille – duminică, 16:00

Angers a pierdut cu Monaco după un meci în care arbitrajul a avut un rol serios în victoria monegascilor. Forma bună le dă speranțe gazdelor că nu vor avea probleme cu retrogradarea în acest sezon.

Marseille nu are un sezon bun în deplasare, cu trei înfrângeri în ultimele trei partide disputate departe de casă.

Mathieu Michel este suspendat la gazde, iar Alexandre Letellier,  Billy Ketkeophomphone și Jamel Saihi sunt accidentați.

Lassana Diarra a revenit la antrenamentele lui Marseille, dar sunt șanse mici să fie folosit cu Angers.

Marseille a pierdut ultimele trei deplasări, în meciuri cu o medie de peste 2.5 goluri marcate. Oaspeții au încasat cel puțin două goluri în această perioadă.

Marseille a pierdut toate meciurile disputate în deplasare în acest sezon și nu vedem motive de a îmbunătăți acest palmares acum. 1X la minim 1.45 cu miză 5/10 este recomandarea noastră.

Nice vs. Lorient – duminică, ora 18:00

Nice are un sezon excelent în Ligue 1, dar în Europa League are deja două înfrângeri. Oamenii lui Lucien Favre sunt presați acum și de Monaco, cea care a trecut pe primul loc după victoria de ieri cu 7-0 de pe terenul lui Metz!

Lorient a câștigat doar două meciuri în acest sezon, dar una dintre ele este cu Lyon, motiv de optimism pentru oaspeți. Cei de la Lorient au însă un palmares slab în deplasari cu trei înfrângeri.

Chiar și asa, se anunță un meci deschis, cu Nice care a încasat în meciul cu Krasnodar mai multe goluri (5) decât de la toate adversarele din Ligue 1 în acest sezob (4).

De la Nice, Mario Balotelli și  Mathieu Bodmer sunt incerți din cauza unui virus, în timp ce oaspeții nu se pot baza pe Lindsay Rose, Sylvain Marveaux și Wesley Lautoa, accidentați, iar Benjamin Jeannot este suspendat.

Nice a câștigat 8 din ultimele 9 meciuri din Ligue 1, în timp ce Lorient a pierdut ultimele 5 deplasări.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 1.85 cu miză 5/10.

Lyon vs. Saint Etienne – duminică, ora 21:45

Lyon a pierdut jumătate din meciurile din acest sezon, o problemă serioasă pentru o echipă cu pretenții la titlu. Accidentarea lui Alexandre Lacazette a afectat echipa mai mult decât trebuia, iar înfrângerea cu ultima clasată din etapa trecută e considerată inacceptabilă de catre suporteri.

Saint Etienne e neînvinsă de la jumătatea lunii August în toate competițiile, reușind să se impună chiar și atunci când joacă în 10 oameni. Saint Etienne e specialista golurilor marcate pe final, cu șase reușite venite după minutul 85.

Lyon are mari probleme de efectiv. Maxime Gonalons și Mapou Yanga-Mbiwa sunt suspendați, iar Christophe Jallet, Clément Grenier, Maxwell Cornet și  Alexandre Lacazette sunt toți accidentați.

Și cei de la Saint Etienne au mari probleme de lot, cu Ole Selnaes și Robertic Beric, ultimii de pe o listă ce a ajuns la 10 jucători accidentați!

În ciuda sezonului slab, Lyon rămâne o echipă puternică pe teren propriu, cu opt meciuri câștigate din ultimele nouă și cu cel puțin două goluri marcate. Saint Etienne e neînvinsă în ultimele șase partide din Ligue 1.

Mergem pe victoria gazdelor la cotă minimă 1.80 și miză 8/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.