Premier League: ponturile și analizele etapei (30 septembrie-2 octombrie)

0

De vineri și până luni se consumă un nou episod în Premier League. Aflată în fotoliul de lider cu punctaj maxim, Manchester City se deplasează duminică la Londra în cel mai interesant meci al rundei, cu Tottenham. Everton și Crystal Palace deschid balul, vineri seară.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Everton vs. Crystal Palace – vineri, ora 22:00

Prima înfrângere în campionat pentru Everton după o serie de 4 victorii la rând a venit etapa trecută la Bournemouth, dar echipa lui Ronald Koeman rămâne sus în clasament și poate ajunge pe 2 la finalul rundei. Crystal Palace e pe 7, traversând cea mai bună formă din 2016 în campionat. Benteke a înscris în minutul 94 golul decisiv în ultima etapă, gol care a completat revenirea lui Palace de la 2-0 la 2-3 pe terenul lui Sunderland-a treia victorie consecutivă a vulturilor.
Lukaku va fi din nou titular la Everton, deși e accidentat ușor. Din primul minut va juca și fostul mijlocaș al oaspeților, Bolasie. Baines, Mccarthy și Gibson lipsesc, toți urmând să revină după pauză internațională.
La Crystal Palace revine Zaha în primul 11 după absența de săptămâna trecută. Jonathan Benteke s-a accidentat la genunchi și va juca din nou abia în 2017. Indisponibili pe termen lung mai sunt Remy și Pape Souare.

Recomandăm minim 1.75 pentru victoria gazdelor.

Swansea vs. Liverpool – sâmbătă, ora 14:30

Swansea nu a mai câștigat în campionat din prima etapă și meciul cu Liverpool poate fi decisiv pentru Franesco Guidolin. Italianul a recunoscut că poate fi schimbat dacă pierde din nou, posibilii înlocuitori fiind Ryan Giggs și Bob Bradley, fost antrenor al selectionatei Statelor Unite. Liverpool joacă cel mai frumos fotbal din Anglia în acest moment. Au pierdut un singur meci, cu Burnley în etapa a doua, iar de atunci au 5 victorii și un egal în toate competițiile, cu 20 goluri marcate și doar 4 primite.
Swansea a făcut un meci bun cu Manchester City etapă trecută, deși a pierdut cu 3-1, și e posibil ca Guidolin să folosească același 11 de început. Frederico Fernandez poate reveni după o accidentare ușoară, dar Nathan Dyer mai lipsește cel puțin o lună.
Karius a fost în poarta lui Liverpool ultimele două meciuri și pare să fi câștigat duelul cu Mignolet pentru titularizare. Lovren a lipsit cu Hull din cauza unei răceli dar va jucă mâine. Origi e incert; Gomez, Ojo și Sakho rămân indisponibili.

Recomandăm 2 solist și minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.90 și miză 5/10.

Hull vs. Chelsea – sâmbătă, ora 17:00

Hull începuse foarte bine sezonul, contrar tuturor așteptărilor, iar Mike Phelan spera că interimatul său să fie transformat în mandat permanent. Ultimele două meciuri de Premier League au oprit acele discuții-Hull a pierdut cu 4-1 și 5-1 meciurile cu Arsenal și Liverpool. Chelsea are un parcurs asemănător. Londonezii câștigaseră primele 4 meciuri, însă ultimele două etape le-au adus insuccese cu aceleași Liverpool și Arsenal. Antonio Conte trebuie să redreseze rapid echipa, fiind deja la 8 puncte de primul loc.
Hull are aceeași listă mai veche de absenți pe termen lung, singura problemă nouă de lot e Elmohamady-suspendat o partidă pentru eliminarea de etapa trecută. În locul lui va intra Weir, iar alte schimbări în formația de start pot fi Henriksen în locul lui Diomande sau Mbokani în locul lui Hernandez.
Chelsea l-a pierdut pe Obi Mikel pentru acest meci, accidentat. Revenirea lui Terry pe teren a fost, din nou, amânată, dar căpitanul va fi apt 100% după pauza internațională.

Oaspeții sunt favoriți pe hârtie, dar cotele nu avantajează pariorii. NO BET!

Sunderland vs. West Brom – sâmbătă, ora 17:00

Sunderland rămâne fără victorie în campionat; etapa trecută a „reușit” să piardă cu Crystal Palace deși conducea cu 2-0 după o oră de joc. Dacă gazdele au pierdut un punct în prelungiri, oaspeții l-au câștigat: Rondon a marcat în minutul 91 golul egalizator pe terenul lui Stoke. West Brom e pe 10 în clasament, iar Sunderland a coborât pe ultima poziție.
David Moyes se confruntă cu noi probleme de efectiv. Januzaj, Pienaar și Cattermole-toți titulari la mijlocul terenului-s-au accidentat și nu vor juca. Și Anichebe s-a accidentat, la doar câteva zile după ce a debutat pentru noua echipa.
Situația e mult mai bună la WBA. Chris Brunt se antrenează din nou în urma unei accidentări grave la genunchi, iar Berahino va fi titular după ce a lipsit cu Stoke.

Recomandăm cota minimă de 1.95 pentru ambele marchează cu miză de 4/10 și gol marcat de Jermain Defoe la cotă minimă 2.70 cu miză 2/10.

Watford vs. Bournemouth – sâmbătă, ora 17:00

7 puncte din primele 6 meciuri pentru ambele cluburi, despărțite doar de golaveraj. Victoriile cu West Ham și Man United o anunțau pe Watford favorită la Burnley, etapa trecută. Viespile au făcut, însă, un joc extrem de slab și au pierdut cu 2-0. Bournemouth a luat 3 puncte cu Everton, 1-0, înscriind din singurul șut pe poartă. Demisia lui Sam Allardyce de la naționala Angliei l-a adus pe Eddie Howe în prim plan, antrenorul lui Bournemouth fiind pe lista posibililor selecționeri.
Cathcart și Britos, fundașii centrali ai gazdelor, sunt incerți și șanse mari de joc are Kaboul. Sinclair, Okaka și Janmaat sunt, în continuare, accidentați.
Fraser și King sunt incerți la Bournemouth, unde Pugh va reveni după pauza internațională.

Bournemoth a pierdut 71% din ultimele 7 deplasări, însă meciul lipsit de idei al lui Watford din ultima etapă ne pune pe gânduri. NO BET!

West Ham vs. Middlesbrough – sâmbătă, ora 17:00

Două echipe cu nevoie mare de victorie. Nici West Ham, nici Middlesbrough nu au mai câștigat un meci în Premier League din august. Londonezii sunt pe loc retrogradabil și au cea mai slabă apărare din campionat, iar etapa trecută au pierdut la scor de neprezentare cu Southampton, acasă. Boro are 5 puncte și un șir de trei înfrângeri consecutive; ultima, 1-2 acasă cu Tottenham.
Slaven Bilic a spus că va folosi „aproape” același 11 ca în meciul cu Southampton, schimbarea urmând să fie pe postul de fundaș dreapta, unde Nordtveit e accidentat și va fi înlocuit cu Byram. Alți absenți sunt Carroll, Cresswell și Sakho-toți așteptați să revină etapa viitoare și Andre Ayew, care se recuperează foarte bine și ar putea fi pe teren la începutul lui noiembrie.
Leadbitter e singurul accidentat la Middlesbrough. Fabio și Husband se antrenează din nou, dar nu vor fi forțați.

Recomandăm minim 3 goluri în meci la minim 1.95 și miză 5/10.

Manchester United vs. Stoke – duminică, ora 14:00

United a făcut cel mai bun meci sub comanda lui Mourinho etapa trecută, învingând clar Leicester, 4-1. Victoria a venit la momentul oportun, între două partide cu adversari modești (Northampton și Zorya), și ele câștigate. Diavolii au trecut peste seria de trei înfrângeri de la mijlocul lui septembrie și au din nou moralul ridicat. Stoke are doar două puncte și s-a întors pe ultimul loc, după punctul obținut de Sunderland.
Phil Jones e accidentat, Shaw și Mkhitaryan sunt incerți la gazde. Rooney a evoluat foarte bine cu Zorya, în Europa League, și speră să reintre în primul 11.
La Stoke revin Walters și Haugaard. Joe Allen nu s-a antrenat toată săptămâna din cauza unei accidentări, dar ar putea fi pe teren. Butland, Ireland și Afellay sunt absenți pe termen lung.

Recomandăm victoria lui Manchester United cu minim 2 goluri diferență la cotă minimă de 2.00 cu miză 7/10.

Leicester vs. Southampton – duminică, ora 16:15

Leicester a câștigat din nou în Champions League, 1-0 cu Porto, dar nu se regăsește în Anglia. Campionii au primit 4 goluri în 3 din ultimele 4 meciuri interne-de la Liverpool, Chelsea (în cupă) și Man United. Southampton, în schimb, nu a mai primit gol de 5 meciuri, câștigând 4 dintre ele. „Sfinții” au arătat excelent etapa trecută pe Stadionul Olimpic, unde au învins cu 3-0 pe West Ham, dar joi nu au reușit să înscrie în fața celor de la Hapoel Beer Sheva în Europa League.
Doar Matty James lipsește la gazde. Nampalys Mendy revine după o lună, Wasilewski după suspendarea de o etapă, iar Simpson și Mahrez vor fi titulari, deși au avut mici probleme medicale în ultimele zile.
Southampton s-a întors abia vineri din Israel și vom vedea o echipă mult schimbată. Fonte, Bertrand, Davis și Austin au fost odihniți și nu au făcut deplasarea, dar toți vor juca din primul minut. Rămân indisponibili Boufal, Rodriguez, Gardos și Pied.

Este foarte posibil să vedem un meci destul de echilibrat, iar tentațiile inițiale sunt către PSF X sau goluri în ambele porți, însă cotele nu avantajează pariorii, iar recomnadarea echipei este NO BET!

Tottenham vs. Manchester City – duminică, ora 16:15

Meciul rundei va fi între Tottenham și Manchester City, aflate pe primele două locuri la începutul după 6 etape. Sunt singurele echipe neînvinse în campionat, gazdele au cea mai bună apărare (3 goluri primite), oaspeții au cel mai bun atac (18 goluri marcate). City se poate distanța la 5 puncte de urmăritori, dar Tottenham se poate apropia la un punct cu o victorie. Ambele echipe au jucat în Champions League: Spurs a câștigat cu 1-0 la TSKA Moscova, iar City și-a încheiat șirul de 10 victorii consecutive cu un egal, 3-3, la Celtic.
La Tottenham revin patru jucători după accidentare: Rose, Dier, Dembele și Sissokho. Golgheterul Harry Kane e singurul absent.
City nu se bazează pe Kompany, Delph și De Bruyne (accidentați), și nici pe Nolito (suspendat). Toți vor reveni după pauză internaționala. Yaya Toure este scos din lot și sunt șanse mici să mai joace vreun meci pentru City.

PSF X la cote minime de 1.95 este recomandarea noastră la miză 4/10.

Burnley vs. Arsenal – duminică, ora 18:30

Burnley e nou promovată cu cea mai bună poziție în clasament, mulțumită succesului de luni cu Watford, 2-0. Echipa lui Sean Dyche nu a mai învins Arsenal în campionat de 42 ani, și șansele să o facă azi sunt scăzute. „Tunarii” au patru victorii consecutive în toate competițiile, înscriind 13 goluri și primind doar unul. Singura înfrângere a sezonului a fost suferită în etapa de deschidere, 3-4 cu Liverpool.
Nu vor fi schimbări în 11-le de start al gazdelor față de ultimul meci. Lipsesc Gray (suspendat) și Barnes (accidentat).
Arsene Wenger se bazează din nou pe Coquelin, revenit mult mai repede decât se anticipa. Rămân, însă, indisponibili Mertesacker, Jenkinson, Ramsey, Giroud și Welbeck.

Recomandăm 2 pauză/ 2 final la cote minime de 2.00 cu miză 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.