Handbal: ponturile și analizele zilei (30 septembrie)

0

După ziua de joi, în care echipa PdP v-a oferit trei pronosticuri corecte din patru propuse, astăzi vine cu alte trei sugestii. Două din partidele alese sunt din Liga Națională de handbal masculin, iar cea de a treia din Franța, de la feminin.

CSU Suceava vs. HC Vaslui – ora 18:00

Este un meci derby al Moldovei ce are loc însă la Botoșani, deoarece la Suceava se schimbă suprafața de joc. HC Vaslui e o echipă în formă, dar Suceava este una din formațiile foarte imprevizibile, drept dovadă victoria de la Călărași, din urmă cu o săptămână. E un meci de 1×2, iar astăzi cota oferită gazdelor este realizabilă într-un procent semificativ.

Recomandăm cote minime de 3 pentru victoria Sucevei.

HC Dobrogea Sud Constanța vs. AHC Dunărea Călărași – ora 19:30

Călărașiul nu are voie să facă încă un meci dezastruos azi, cum s-a întâmplat în ultimele două etape. Obiectivul formației, calificarea în cupele europene, e departe de a fi realizabil în acest moment, la forma pe care o etalează echipa de pe Dunăre.

Constanța are o echipă foarte experimentată, care practică un joc nesperat de rapid. În ultimele patru meciuri, ce au fost victorii, dobrogenii au marcat minim 30 de goluri și o pot face și astăzi. Vom vedea, foarte probabil, un meci deschis.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru un meci cu peste 55.5 goluri înscrise.

Nantes vs. Brest – ora 21:30

Brest și-a revenit după înfrângerea cu Nice din runda de debut și arată mai aproape de adevăr în aceste momente. Jucătoarele de care dispune Laurent Bezeau sunt fabuloase (Pineau, Mangue, Darleaux sau Geiger), în timp ce Nantes a terminat pe 5 în sezonul trecut, dar nu va avea un cuvânt de spus în acest an. Cota oferită pe victoria lui Brest este de luat în calcul.

Recomandăm cote minime de 1.60 pentru victoria lui Brest.

sursă foto: globalsports.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.