Biletul zilei 26 octombrie 2016. Număr variante propuse: 2

0

E o nouă zi cu foarte multe evenimente sportive, în special din fotbal. În majoritatea țărilor importante au loc în această săptămână partide din Cupe, care nu doar o dată s-au dovedit a fi adevărate capcane pentru pariori. Avem însă și etapă intermediară în Serie A, cu cote atractive. Echipa PdP vine în ajutor cu un combo cu șanse importante de reușită, din aceste partide.

Inter a demonstrat că are probleme mari în defensivă iar cifrele o demonstrează. În același timp, potențialul ofensiv este destul de ridicat pentru echipa lui De Boer. În toate cele 4 meciuri disputate pe propriul teren de Inter, ambele echipe au înscris, procentaj de 100%, iar în 78% din totalul meciurilor disputate în acest sezon de Serie A de interiști au existat goluri în ambele porți. Media de goluri ale meciurilor în care au fost implicate atât Inter cât și Torino, este de 2.93, cu mult mai mare decât media înregistrată până acum în Serie A, 2.73 (cifră onorabilă pentru campionatul italian).

Cagliari sub comanda lui Massimo Rastelli ne aduce aminte de vremurile lui Zdenek Zeman, ultimele 10 meciuri consecutive ale echipei din Sardinia înregistrând minim 3 goluri!!! Drept dovadă…etapa trecută au înscris de 3 ori în poarta Fiorentinei…dar au și luat 5!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Serie A Inter vs. Torino ambele marchează 1.70 2-1 Da
 Italia Fotbal Serie A Lazio vs. Cagliaripeste 2.5 goluri1.61 4-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.74MIZĂ (unități): 4/10Da

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

E însă o zi și cu foarte mult handbal. Avem etapă intermediară în România, iar trei dintre partide ne-au atras atenția în mod deosebit. Toate cele trei meciuri selectate se anunță a fi mult mai echilibrate decât o arată cotele. Nu e exclus ca favoritele să se împiedice în unul din aceste dispute, chiar dacă diferențele din clasament dintre HC Adrian Petrea și Turda, respectiv Suceava și Satu Mare sunt destul de mari.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Handbal Liga Națională (M) HC Adrian Petrea vs. Potaissa TurdaHC Adrian Petrea +6.5 1.30 23-37 Nu
 Romania Handbal Liga Națională (M) CSU Suceava vs. CSM Satu MareCSM Satu Mare +10.5 1.26 37-21 Nu
 Romania Handbal Liga Națională (M) HC DS Constanța vs. SteauaCSA Steaua +7.5 1.30 28-23 Da
COTĂ FINALĂ: 2.13MIZĂ (unități): 4/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.