Handbal: Ponturile și analizele zilei (26 octombrie)

0

Ultimul articol cu pronosticuri din handbal s-a dovedit a fi extrem de inspirat, toate cele trei sugestii oferite de echipa PdP fiind corecte, iar profitul a fost pe măsură: +11 unități. Avem și astăzi recomandări din acest sport, la cote atractive și cu șanse importante de reușită.

HC Adrian Petrea vs. Potaissa Turda – ora 16:00

Tensiunea este evidentă la Reșița, formația gazdă, unde problemele financiare sunt cunoscute. Se încearcă trecerea echipei sub comanda autorităților locale, iar pentru acest lucru e nevoie de rezultate pozitive. Bănățenii trec printr-o perioadă slabă ca și rezultate, dar pe teren propriu încă sunt o nucă tare. Cota oferită pe victoria Turzii, formație ce în deplasare nu se simte prea confortabil, în ciuda rezultatelor de anul acesta, este prea mică.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru HC Adrian Petrea +3.5 goluri și încredere 6/10.

CSM Bistrița vs. Corona Brașov – ora 18:00

Din nou cotele pot fi înșelătoare. Corona Brașov are cea mai slabă echipă din ultimii ani și are și probleme importante de efectiv. Carmen Cartaș încă nu este recuperată, iar Andreea Pricopi este accidentată, două jucătoare de bază în mod normal. În aceste condiții, oaspetele vor miza pe două tinere de viitor la nouă metri, ceea ce poate fi un factor decisiv astăzi. Experiența jucătoarelor Bistriței poate face diferența, însă echipa PdP alege pronosticul ce oferă cel mai mare confort.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru CSM Bistrița +2.5 goluri și încredere 7/10.

HC Vaslui vs. Dinamo București – ora 18:30

De când formația bucureșteană a devenit principala forță în România, am avut meciuri foarte spectaculoase între Vaslui și Dinamo, indiferent de terenul pe care s-a jucat. Anul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori și de fiecare dată „câinii” s-au impus, iar toate partidele au avut scoruri fluvii: 45-41, 39-29 și 41-34. Ținând cont de faptul că și anul acesta cele două echipe marchează mult, recomandăm cote minime de 2.65 pentru victoria lui Dinamo și peste 58.5 goluri marcate în meci, cu încredere 4/10.

HC Odorhei vs. Poli Timișoara – ora 20:00

E clar că ambele echipe încă mai au de lucru la relațiile de joc, iar acest lucru se vede în prestațiile celor două formații. Timișoara nu e cea mai spectaculoasă echipă, se bazează în primul rând pe defensivă, a doua a campionatului până acum. În aceste condiții, este posibil să transforme partida de la Odorhei în una de luptă, la fel cum a făcut-o și în capitală, în runda trecută, 19-20 cu CSM București. Probabil Timișoara va impune ritmul, având în vedere lotul mai subțire din punct de vedere numeric.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru un meci cu maxim 53 goluri și încredere 5/10.

sursă foto: Paul Alexe – sportsudest.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.