Preliminarii CM 2018: analizele si ponturile zilei de duminica

0

Pontul de cota 3.50 oferit ieri de echipa noastră pentru victoria României fără să primească gol a fost, cu siguranță,  bet-ul zilei. Foarte mulți cititori ne-au trimis mesaje de felicitări precum și pariuri plasate de ei care mizau pe această selecție.  Cea de-a treia etapă a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018 debutează astăzi cu meciurile din grupele care au deschis activitatea joi.

Ucraina vs. Kosovo, grupa I, ora 19.00

Ucraina a scăpat printre degete 3 puncte prețioase pe care părea să le fi asigurat în Turcia când conduceau cu 2-0 în prima repriză, după golurile reușite de Yarmolenko și Kravets în decurs de doar 3 minute. Până la urmă băieții lui Shevchenko au plecat din Turcia cu un singur punct, fiind egalați până la finalul partidei. Naționala statului Kosovo a fost măcelărită ”pe teren propriu” cu 6-0 de Croația în meciul de joi, disputat în Albania.

Și meciul de astăzi va fi disputat pe teren neutru, la Cracovia, în Polonia, pe stadionul Marszalek Pilsudski.

Recomandarea noastră este victoria Ucrainei la minim 2 goluri diferență, la cote începând de la valoarea de 1.70 și mize 8/10.

Finlanda vs. Croația, grupa I, ora 19.00

Finlanda părea să ofere surpiza zilei de joi când în minutul 89 conducea cu 2-1 în Islanda, însă rezultatul final a fost 3-2 pentru Islandezi, cu o revenire de o manieră spectaculoasă și un gol de cascadorii râsului. Croația s-a distrat cu Kosovo, marcând de 6 ori. Este evident faptul că cele două formații au opțiuni total diferite în această grupă, Croația fiind favorită la calificarea directă, pe când Finlanda nu are cum să țină pasul cu echipele care se bat pentru locul 2: Turcia, Ucraina sau Islanda.

Absențe notabile din ambele echipe pentru această dispută. Finlandezii nu se pot baza pe jucători cheie precum Eremenko, Hetemaj sau atacantul în mare formă Joel Pohjanpalo, în timp ce de la Croați vor lipsi Rakitic, Modric, Pjaca, Subasic, Corluka.

Recomandăm victoria Croației fără să primească gol, la cote minime de 2.20 și mize de 5/10.

Țara Galilor vs. Georgia, grupa D, ora 19.00

Actuala generație a naționalei Țării Galilor se impune ușor-ușor ca fiind una dintre forțele fotbalului la nivel continental actual. Sferturile de finală disputate la EURO 2016 nu mai sunt o surpriză pentru nimeni, jocul practicat de trupa lui Chris Coleman fiind unul foarte consistent, capabil să pună probleme oricui. Joi au fost foarte aproape să se întoarcă victorioși de pe terenul unei contracandidate directe la calificare, însă meciul din Austria s-a terminat la egalitate 2-2.

Cardif Stadium va fi cu siguranță plin în această seară când se prefigurează o nouă evoluție bună a gazdelor care primesc vizita Georgiei, echipă care a înregistrat 2 înfrângeri  din 2 deplasări în actuala ediție a preliminariilor.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 2 goluri diferență, la cote minime de 2.15 și mize 6/10.

Israel vs. Liechtenstein, grupa G, ora 19.00

Seară plină de speranță la Ierusalim când se așteaptă al doilea succes consecutiv al naționalei Israelului, după triumful din deplasarea dificilă de la Skopje. Israelul are 3 puncte, cu 1 mai puțin decât favoritele grupei, Italia și Spania, 3 mai puțin decât surprinzătorul lider de moment, Albania. Totuși, să fim realiști, nu cred că există nici măcar un gram de speranță la calificare atunci când trebuie să te lupți cu 2 foste campioane mondiale.

Liechtenstein este ciuca bătăilor din această grupă, astfel că se va pune doar problema scorului în această partidă.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru ”Israel câștigă ambele reprize” la mize de 5/10.

Macedonia vs Italia, grupa G, ora 21.45 

Squadra Azzura a scos un egal norocos joi la Torino în fața Spaniei, având în vedere că după primele 45 de minute posesia era 73% în favoarea oaspeților, iar casetele statistice din dreptul gazdelor indicau 0 la capitolele șuturi spre poartă sau cornere. Spania a deschis scorul printr-o gafă cum rar putem vedea la experimentatul Buffon, însă Italia a reușit să egaleze printr-un penalty acordat în minutul 82 și transformat de De Rossi.

Macedonia are 2 înfrângeri identice, 1-2, în primele două etape ale preliminariilor, iar după această seară au mari șanse să o bifeze pe cea de-a treia. Giampaolo Ventura este obligat să abordeze meciul din această seară de așa manieră încât Italia să joace rolul Spaniei de joi seară.

Recomandăm 2 sau 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.95 cu mize 4/10.

Islanda vs. Turcia, grupa I, ora 21.45

Spectacol garantat și în această seară la Reykjavik, acolo unde Islanda primește vizita Turciei în cel de-al treilea meci din grupa I, o grupă care se anunță de pe acum extrem de interesantă. Turcii au 2 puncte după primele 2 etape în care au disputat meciuri grele împotriva a două contracandidate puternice, Croația și Ucraina, reușind să egaleze în ambele partide. Pentru Fatih Terim urmează cel de-al treilea examen dificil consecutiv în fața unei selecționate Islandeze foarte imprevizibilă. Practic Turcia a avut cel mai greu debut din această grupă, având de înfruntat toate cele 3 adversare în lupta directă pentru calificarea la turneul final.

Islanda a remizat în prima etapă în Ucraina, iar joi a revenit miraculos și s-a impus cu 3-2 în fața Finlandei deși în minutul 89 scorul era 1-2.

Recomandăm goluri în ambele porți și peste 2,5 goluri în meci la cote minime de 2.25 și mize de 4/10.

Serbia vs. Austria, grupa D, ora 21.45

Serbia vrea să spele rușinea campaniei ratate de calificare la EURO 2016 și se pare că este pe drumul cel bun cu o serie de 6 meciuri fără înfrângere, din care 4 sunt victorii. La mijlocul săptămânii, selecționata pregătită de Slavoljub Muslin s-a impus fără probleme în Moldova cu 3-0, Tadic fiind omul meciului cu gol și 2 assist-uri. De cealaltă parte, Austria este la egalitate de puncte cu Serbia, 4, însă venite după o victorie chinuită în fața Georgiei și un egal norocos smuls pe final pe teren propriu în fața Țării Galilor.

Meciul din această seară se anunță unul foarte interesant și cu multă încărcătură. Optimismul din tabăra gazdelor este la cote ridicate și ne poate face să credem că Serbia poate reveni acolo unde obișnuia să fie din punct de vedere fotbalistic. Jucătorii sunt în formă bună, dar există unele fisuri în sistemul defensiv.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 2 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.80 și mize 3/10.

Moldova vs. Irlanda, grupa D, ora 21.45

Stadionul Zimbrul din Chișinău va fi gazda confruntării cu Irlanda din cadrul etapei cu numărul 3 a preliminariilor pentru mondialul din Rusia, mondial care nu poate fi decât o ”fata morgana” pentru jucătorii naționalei gazdă, aflată pe ultimul loc în această grupă cu golaveraj 0-7 după două înfrângeri. Greu de crezut că vor reuși mai mult în partida de astăzi, Irlanda fiind una dintre cele 4 echipe care se vor bate pentru calificarea din această grupă echilibrată.

Irlandezii au remizat cu Serbia în prima etapă și au reușit o victorie chinuită joi la Dublin cu Georgia, cu un gol extrem de norocos și o prestație neconvingătoare.

NO BET este recomandarea noastră pentru acest meci.

Albania vs. Spania, grupa G, ora 21.45 

Liderul grupei după primele 2 runde, Albania, va primi vizita favoritei principale la calificarea directă, Spania, pe stadionul Loro Borici din Shkoder, stadion care acum 3 zile a găzduit măcelul croat asupra lui Kosovo, 6-0. Nu este exclus să vedem și acum un măcel spaniol, naționala lui Lopetegui venind destul de frustrată după ce a scăpat printre degete victoria la Torino, la capătul unui meci pe care l-a controlat pe toată durata și în care a dominat de o manieră categorică.

Albania nu a reușit niciodată în istorie să scoată vreun punct în fața Spaniei, fiind învinsă în toate cele 5 partide directe disputate de-a lungul timpului, în trei dintre ele scorul căpătând proporții destul de mari (5-0, 9-0, 5-1).

Recomandăm victoria Spaniei fără să primească gol la cote minime de 1.85 și mize 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.