Handbal: ponturile și analizele zilei (8 octombrie)

0

Avem o zi cu mult fotbal, dar și foarte mult handbal. Dacă handbalul feminin a luat o pauză pentru a face loc naționalelor ce dispută turnee amicale, în handbalul masculin avem foarte multe meciuri importante, din Liga Campionilor și Cupa EHF. În total, echipa PdP vă propune cinci pronosticuri din handbal.

Wisla Plock vs. Veszprem – ora 17:00

Wisla nu poate face față acestor formații puternice din Europa, cum a fost Barcelona în runda trecută și cum este Veszprem astăzi. Campioana Ungariei încă are sete de revanșă după ce a pierdut finala de anul trecut în mod dramatic și în acest sezon pare să fie și mai puternică. Teoretic, maghiarii se vor impune în Polonia dacă ne bazăm pe valoarea celor două loturi și o poate face la minim două goluri.

Recomandăm cote minime de 1.40 pentru Veszprem -1.5 și încredere 6/10.

OIF Arendal vs. Poli Timișoara – ora 17:00

E un meci destul de echilibrat, iar echipele nu se cunosc foarte mult. Astfel, cotele sunt pe măsură și foarte mult vor face diferența micile detalii. De ce mizăm pe victoria gazdelor? Poli este foarte inconstantă în acest start de sezon în campionat. Meciurile relativ bune de pe teren propriu nu au fost repetate și pe teren străin și acest lucru se vede: 29-32 la Vaslui, 26-26 la Focșani sau un chinuit 23-22 la Satu Mare. Așa cum se știe, nordicii au un joc în viteză ce poate surprinde formația bănățeană.

Recomandăm cote minime de 2 pentru victoria gazdelor și încredere 4/10.

Kadetten Schaffhausen vs. PSG Handball – ora 17:30

E clar, PSG e una din favoritele la câștigarea Ligii Campionilor și trebuie să demonstreze asta și pe teren. Francezii au o deplasare abordabilă, poate cea mai simplă, pe hârtie, din grupă. Kadetten a pierdut primele două meciuri din grupă, 24-25 cu Silkeborg și 28-32 cu Veszprem, însă a jucat bine în Ungaria.

Diferența dintre cele două loturi e însă foarte mare, astfel că victoria oaspeților la cel puțin patru goluri e realizabilă.

Recomandăm cote minime de 1.40 pentru PSG -3.5 și încredere 6/10.

Gornik Zabrze vs. Filippos Verias – ora 19:00

Problema formației calificate nu se va pune în această dublă. Gornik Zabrze, reprezentanta Poloniei, este clar favorită în fața elenilor, care au acceptat să dispute ambele partide în deplasare, astăzi și mâine. Multe n-ar fi de spus despre acest meci, în condițiile în care oaspeții au o singură victorie notabilă în istoria recentă, cea cu Benfica din sezonul trecut, însă și aceea venită după ce pierduseră prima manșă la 20 de goluri!

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru Zabrze -8.5 și încredere 5/10.

sursă foto: globalsports.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.