Flash Tips vineri 3 februarie: avem 5 analize și recomandări de pariere

0

Weekendul începe astăzi și așteptăm cu nerăbdare meciurile de sâmbătă și duminică, astfel că ne vom face încălzirea cu meciurile care deschid etapele din cele mai interesante campionate pentru pariorii din România. Un puct de interes important poate fi și reluarea Ligii 1, cu meciurile care au mai rămas de disputat din sezonul regulat.

Metz vs. Marseille, Ligue 1, ora 21.45

Marseille și-a spălat onoarea în fața fanilor după cele două eșecuri în fața lui Lyon și a lui Monaco, zdrobind etapa trecută pe Velodrome cu 5-1 pe Montpellier și eliminând la mijlocul săptămânii pe Lyon din Cupa Franței. Metz a fost învinsă la Angers și au făcut rocada în clasament, fiind acum sub linia de plutire, mai grav fiind faptul că au avut și doi eliminați care vor lipsi în această confruntare: Renaud Cohade și Fallou Diagne. Vestea bună ar fi că Milan Bisevac reintră în echipă după ce a fost suspendat 5 etape! Orice punct contează în acest an în lupta pentru evitarea retrogradării și ne așteptăm ca gazdele să își ia măsuri de precauție. Marseille este la doar 4 puncte de locul 4. 8 din ultimele 10 directe au fost câștigate de Marseille, iar 7 din ultimele 8 disputate pe terenul lui Metz au produs maxim 2 goluri.

Recomandăm X2 & 0-3 goluri marcate în meci la cotă minimă 1.60 cu 6/10.

La Coruna vs. Betis, La Liga, ora 21.45

Deportivo e în picaj după ce nu a cunoscut victoria încă în cele 6 meciuri disputate în 2017, dar trebuie să ținem cont că 5 din ele au fost rezultate de egalitate, singura înfrângere survenind etapa trecută în deplasarea de la Eibar. Betis a ținut Barcelona în șah și a ieșit neînvinsă din partida împotriva lui Messi și compania. Avantaj din punct de vedere al disponibilității lotului pentru gazde care nu au absenți, în timp ce Betis se confruntă cu absența a 4 jucători accidentați printre care Joaquin și Felipe Gutierrez, cărora li se alătură și 4 incerți. Betis a pierdut 6 din ultimele 7 deplasări, air în ultimele 6 etape au produs meciuri cu puține goluri, maxim 2.

Mizăm pe X la pauză sau la final de partidă la cote de minim 1.70!

Hamburg vs. Bayer Leverkusen, Bundesliga, ora 21:30

Deși părea că își revine, Hamburg trece din nou prin momente foarte grele în Bundesliga. Înfrângerea de la Ingolstadt din runda trecută, scor 1-3, a făcut ca Hamburg să fie pe loc retrogradabil înaintea acestei dispute, la trei lungimi de Werder. Mai mult, căpitanul Sakai lipsește, fiind suspendat, ceea ce face misiunea de vineri seară și mai grea.

Este de urmărit felul în care Leverkusen va reacționa după eșecul de pe teren propriu, scor 2-3 cu Gladbach. Bayer a condus cu 2-0 la pauză, Chicharito a marcat din nou după o serie neagră de 11 partide în care nu o făcuse, dar a cedat lamentabil în partea a doua. Roger Schmidt nu are nici el tot lotul valid, Chicharito fiind accidentat, iar Calhanoglu suspendat de FIFA pentru patru luni.

Mizăm 5/10 pe goluri marcate în ambele porți, la cotă minimă recomandată de 1.70!

Pandurii Târgu Jiu vs. CSMS Iași, Liga 1, ora 17:30

Primul meci al anului din fotbalul românesc are loc la Turnu Severin, între două echipe ce se vor afla în play-out la finalul sezonului regulat. Partida pare a fi una complicată, în perspectiva problemelor pe care le întâmpină gruparea gorjeană.

La Pandurii au fost schimbări majore în această pauză, mai exact aproape tot primul 11 și antrenorul principal. Rămâne de văzut cum vor reacționa gorjenii la primul meci oficial în această formulă, cert este că Flavius Stoican s-a arătat foarte optimist.

CSMS Iași ar putea rupe seria de trei înfrângeri consecutive pe terenul pandurilor, ținând cont de circumstanțe. Eugen Neagoe are însă probleme în defensivă, Milan Mitic fiind accidentat, iar Florin Plămadă, împrumutat de la FC Botoșani, are tendonul rupt și va lipsi patru luni. De altfel, acesta se va întoarce la Botoșani, echipa de care aparține.

Mizăm 5/10 pe sub 2.5 goluri marcate în meci, la cotă minimă de 1.65!

Astra Giurgiu vs. ASA Târgu Mureș, Liga 1, ora 20:00

La Astra lucrurile nu sunt deloc roz nici acum, chiar dacă din punct de vedere financiar lucrurile par să se fi calmat. Antrenorul Marius Șumudică încă poartă un război de la distanță cu conducerea clubului și afirmă că atmosfera de la club nu este cea mai bună. Campioana l-a pierdut pe Alibec, transferat la FCSB, dar a reușit să-l păstreze pe Budescu.

ASA pleacă în 2017 cu un nou antrenor pe bancă, Ilie Stan, iar obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare. Mureșenii au pierdut jucători importanți, Gabi Matei, Benjamin Kuku, Pedro Mingote sau Vlad Morar, dar au și reușit să-l legitimeze pe Bănel Nicoliță. Fostul internațional este așteptat de altfel să fie titular astăzi.

Mizăm 4/10 pe 1&sub 3.5 goluri marcate în meci, la cote minime de 1.70!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.