Flash Tips: 4 recomandări pentru ziua de marți 7 februarie

0

Avem etapă intermediară în Ligue 1 astăzi și mâine, iar lupta pentru evitarea retrogradării devine din ce în ce mai interesantă, la fel ca și bătălia pentru supremație. Printre cele 3 partide programate astăzi în campionatul francez se strecoară și un duel extrem de interesant în Serie A între Roma și Fiorentina.

Caen vs. Bordeaux, Ligue 1, ora 20.00

Caen a luat o gură de oxigen nesperată etapa trecută, impunându-se pe terenul lui Guingamp cu 1-0, cele 3 puncte urcându-i din subsol până pe locul 15, 4 poziții, la două puncte deasupra liniei de salvare. Bordeaux și-a prelungit seria invincibilă până la 5 etape, fiind neînvinși dinaintea Crăciunului. Totuși, elevii lui Gourvennec au probleme la meciurile din deplasare, media de goluri marcate pe meci fiind puțin peste 1, ceea ce nu îi poate îndreptăți la prea multe pretenții. Caen are un bilanț pozitiv pe propriul teren, cu 6 victorii și 2 egaluri în 10 partide disputate.

Mizăm 8/10 pe 1X la cote de 1.50!

Montpellier vs. Monaco, Ligue 1, ora 20.00 

Montpellier a pus capăt unei serii oribile de 4 etape cu un singur punct obținut în Ligue 1, la care se mai adaugă și umilința suferită la Lyon în Cupa Franței când au încasat 5-0. Victoria cu Bastia din weekend i-a îndepărtat pentru moment de zona retrogradării,, dar avansul este de doar 4 puncte, deci nu putem discuta despre liniște, în niciun caz. Monaco i-a aplicat o corecție cu 3-0 și lui Nice, rămânând acum lider solitar cu 3 puncte avans față de PSG și victimele din weekend. Avem parte de o încleștare între două echipe cu stil de joc ce permite așteptărilor să targeteze goluri. Monaco este echipa cu cel mai bun atac, având 68 de goluri marcate în 23 de partide, cu o diferență de golaveraj +46. Nici Montpellier nu stă rău la capitolul goluri marcate, bifând 32 de reușite, în schimb apărarea scârțâie rău de tot, încasând 40 până acum.

Recomandarea noastră este linia de handicap asiatic PESTE 3 goluri la valori de minim 2.00 cu 5/10!

PSG vs. Lille, Ligue 1, ora 22.00 

Lille a dat cu mucii în fasole în weekend, călcând strâmb pe propriul teren cu ultima clasată, 0-1, exact după ce triumfase pe terenul lui Lyon. În aceste condiții, sunt șanse mari să se afle în zona nisipurilor mișcătoare chiar după această partidă în care nu își poate pune prea multe speranțe, orice eventual punct câștigat pe Parc des Pinces fiind considerat un bonus. PSG s-a impus fără probleme la Dijon și rămâne cu gustul amar al golului egalizator reușit de Monaco în întâlnirea directă de acum 2 etape din ultima fază a partidei, fiind nevoită să alerge după recuperarea celor 3 puncte care îi despart de lider.

Mizăm 4/10 la 1.85 pe faptul că PSG va marca în ambele reprize.

AS Roma vs. Fiorentina, Serie A, ora 21.45 

Roma a pierdut pentru moment poziția secundă din Serie A, după succesul categoric al lui Napoli la Bologna din weekend. Salah nu va fidisponibil pentru această partidă, el putând reveni între titulari abia în weekend după programul extrem de încărcat de la Cupa Africii unde a ajuns până în finală. Antrenorul oaspeților, Paolo Sousa, a confirmat faptul că Nikola Kalinic nu va face deplasarea la Roma din cauza unei accidentări la genunchi. Roma are 13 victorii consecutive pe Olimpico, iar 8 din ultimele 10 meciuri directe cu Fiorentina au produs minim 3 goluri. Fiorentina a marcat de minim 2 ori în 9 din ultimele 11 etape.

Vedem valoare în cote de minim 2.00 pentru goluri marcate de ambele echipe și minim 3 înscrise în meci!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.